minimum 15 mi? :eek: :eek: :eek:
Printable View
evet bende duymuştum normal kullanımda bile 15 lt yakıyor diye
normal kullanımda 15 litre yakabilirsen mukemmel bi rakam evo için
bildiğim kadarı ile 3 parça lokal boya var değişen hiç yok.
zaten burda sormamın nedeni bizim bilmediğimiz bişeyini bilen varsa deşifre olması.
zaten mutlaka doğan ustaya ve servise göstericez. hatta özgünün yanınada götürücem yani 3 yere gösterip alıcaz.
ama verdiğiniz bilgilerde çok iyi oldu özellikle nelerini daha detaylı incelememiz için yol gösterir. sağolun.
bır ıkı ay once baktık bız araca sag taraf komple boyalı dıger tarafları tam hatrlamyrm sag onden kazası war hatrladıgım kadaryla boyalı yerlerde genel olarak macun dolu saygılarr
tşkler....
bu benzin fiyatlarıyla evo ile günlük kullanım bayağı bi zengin işi :)
Hakkatten ama akıllara zarar bişey nedir öyle 15 litre ile 100km. Hoş M3 ler de aynen bu kadar yakıyormuş. Artık haram oldu bu tür arabalar alıp da günlük kullanmak. İlla kenarda yatıracan da haftada bir binecen.
dun 100tlye 170 km yaptım ıyısır heralde
aracı almaya kesin niyetiniz varsa alın sahibinide gidin savaş abinin yanın iki denesin size olur olmaz der zaten :)
araç orjinal turbo selenoidle fazla basınç basmaz 1.5 peak 1.1 1.2 yürür filtre ve egzosla bir sorun yaşamazsın stock programı üst devirlerde çok zengin çalışıyor arabayı kırmazsıınn debriaj balatası olarakta sadece orjinalini kullan fazlasıyla yeter servisde pahalı ama abd den getirtirsen oem olarak 600 700 dolarr çok rahat edersin istanbul trafiğinde hangi marka olursa olsun twin plate carbon bronz stage 2 3 4 5 uzak dur tavsiye etmiyorum
bende cemale veya savaşa gösterin derim....