|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s2000
|
merhaba burdan 350z kullanıcılarına seslenıyorum
arac sahipleri yada bilen arkadaslarım 350 z ile ilgili bilgi almak istiyorum arabasını satmak isteyen olursa görüsebilirim. s2000 kullanıcısı olarak 350z ye gecıs yapmak istiyorum olursa 10 gün ıcınde bitane düsünüyorum. yakıtı, bakımı, masrafı, debriyajı, mekanik sıkıntısı yaratan bi durumu varmı hep bozulan bi parçası vs. , önerebilcegniz jant, eksoz, kanat vs. düsüncelerınızı beklıyorum saygılar
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Ben hayatim boyunca bu kadar benzin yakan bir araca binmedim daha
Gazla yada gazlama inanilmaz benzin tuketimi var...Eger alacagin arac cabrio ise sagdan soldan cok ruzgar sesi alir gerci s2000 den aliskinsindir..Sol cam dusmesi gibi kronik bir sourunu var..Herhangibir ofsetli jant ve kanatla yikilir ![]() Kullandigim arc 2004 350z cabrio idi.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 106 / Practica
|
arkadaşımın siyah 350Zsinin hakikaten abuk subuk bir benzin tüketimi vardı, ama şöyle:
Biz 1.6, 1.8, 2.0 ve çoğunlukla vtec araçlara veya japon araçlarına alışkın olduğumuz için, bize çok fazla gelmişti. Ama 3.5lt V6 benzinli birçok araçtan daha az yakıyor, örneğin mercedes E350coupe, bmwlerin 3.0 ları gibilerinden. Motor tabii ki atak ve istekli, özellikle üst devirlerde ama ürettiği güç hacmine göre az bence. Yine de, motor modifikasyonuna acayip açık ve güzel karşılık veren bir motor. Aynı motor infiniti FX35lerde de var, kronik motor sorunlarını bilmiyorum ama çıkaracağı veya çıkarmayacağı sorunlar için bir referans olabilir. __________________________________ Mazdalavista, baby... http://img9.imageshack.us/img9/8917/...9tz1qh4yj5.jpg |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 106 / Practica
|
ha benzinin 4lira 20 kuruş olduğu bir ülkede S2000den sonra hoş olmayacaktır tabi, yaklaşık iki katı yakar karma kullanımda
__________________________________ Mazdalavista, baby... http://img9.imageshack.us/img9/8917/...9tz1qh4yj5.jpg |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
bazıları diyo cok yakmıyo ortalama 700krs. civarı ona razıyım s2000 den önce corvet c5 vardı temiz 1 350z de 700 gibi biseyse güzel 1 e yakın yakcagnı dusunmuyorum
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: akbil
|
LT hesabı yapılırsa 3.5 v6 100km/h ortalama ne yakıyor ? Kuruş hesabı ypılırsa akaryakıt fıyatlarından dolayı sacma bı dger cıkabılır normal
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
valla geçengun temde yanımdam wrooom yaptı geçtı bıtane en aşa 6-7 bın devırde kapatmış gıdıyodu o sese yakışır yanı yaktıgı yakıt. Ama hondacı olarak 700 ü azım açık okudum bu Nissanların genel tüketimimidir nedir SX inden Z sine kadar 400 uszerı yakıyolar
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: akbil
|
ş.içi ise gayet normal bence dicem taşlicaksınız sustum
uehauha
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
nie taşlıyalım olum o makina için normal tabiki
hacim büyük normaldir vtec altı gitme gibi bi şası yok
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
stock bir nissan 350z nin fabrika verisi yakıt değerleri 16,1 lt (Şehir İçi) 10 Litrede uzun yolda.
yani karma 13-14 lere kadar düşürülebilir. tabi böyle bir aracı cok sakin kullanabilirsen. yani tahminim basarsan 1 tl li rakamlar. Basmazsan 60 kuruşa gezersin şuanki benzin fiyatıyla. __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
abooooooo bunlar çok cıddı rakamlar ya. Amma yakıyormuş.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Bir depo benzin ile 150 - 170 mil yapiyordum..Tl karsiligini hesaplayin
![]() Oyle sanildigi gibi hizli da degil ayrica...Her kose donuslerinde arkasini birakir, makasa girdiginde korkarsin paticammi acaba diye, cok yakar, ici daracik, 1 saatten fazla kullandiginda asiri yorar ama egzost sesi kendine asik eder ![]() Tr'de vergi & benzin ikilisinden dolayi oldukca gereksiz bir arac. Son Düzenleyen turbo&quattro; 06-03-2011 08:43. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Kanka 2004 ten beri bi arkimda nismo body li var american versyon cok yakiyo bnzinligi oldgu icin ne yaktigini kendidr bilmiyo ama bikackez bnde kaldi tuketimi fazla bi arkmda 2006 da aldi 2 sninde arabasi duruyo gunluk bndler hep inanlmaz keyifli egzost sesini imkani yok hicbseydn alamazsin skyline la ayni ses war egzosttan donra single aam headrs ve bizmknde KN cai kiti var baya iyi gdyodu kronik hastalik bnzin musiri bozuluyo pompa fren balatalari cabuk bitiriyo gibi baska bise olursa konusruz knka
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: ' 93 Doğan SL
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
tsk arkadaslar yorumlarınız için
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:20 ::::

arac sahipleri yada bilen arkadaslarım 350 z ile ilgili bilgi almak istiyorum arabasını satmak isteyen olursa görüsebilirim. s2000 kullanıcısı olarak 350z ye gecıs yapmak istiyorum olursa 10 gün ıcınde bitane düsünüyorum.