|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
1) Telefonum kilitliyken 112'yi aradım, aranıyor gerçekten...
Eğer telefonunuz k...apsama alanı dışındaysa ve acil bir durum var ise, 112'yi çevirin. Var olan herhangi bir şebeke bulunup, yardım isteyebilirsiniz. Daha ilginci, tuş takımınız kilitli olsa dahi, 112 çevrilebilir. 2) EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, aradaki mesafe ne olursa olsun, o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25- 30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karşı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız açılacaktır ve Bagaj için de geçerlidir. 3) GİZLİ PİL GÜCÜ : Eğer cep telefonunuzun pil seviyesi çok düşükse ve acil bir telefon bekliyorsanız; Nokia’lar, rezerv pile sahiptir. *3370# tuşlarına basarak, telefonunuzu, rezerv pille çalışır hale getirebilirsiniz. Cihazınız pil seviyesinde %50 artış gösterecek ve telefonunuzu şarj ettiğinizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır. 4) 444 0 911 Türkiye'deki tüm hastaneler aynı numarada birleşti. Acil durumlarda " 444 0 911 " numaralı telefon hattını arayan vatandaşlar, en yakın hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilecek, ilgili hastaneden ambulans anında yola çıkacak.Cep telefonundan aranma durumunda ise oturulan şehrin alan kodu ile birlikte " 444 0 911 " numaralı hat aranacak. Örneğin cep telefonundan (0212) 444 0 911 numarayı arayan vatandaş, İstanbul'da, kendisinin bulunduğu noktaya en yakın hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilecek. Sabit telefonla aramada ise herhangi bir kod çevirmeden doğrudan "444 0 911 " aranacak. Bu telefon arandığında kişiye en yakın hastaneden ambulans olay yerine gönderilecek. 2 numaralı bilgi dikkatimi en çok çeken oldu deneyen varmı bunu oluyomu gerçeken? __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
2.Numara işe yaramıyor diye biliyorum...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
deneme imkanı olan varsa bi denesin ben çok merak ettim. sadece fabrika çıkışlı orjinal olanlarda filan mı oluyor acaba?
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
valla 2 numaralı olan bana bıraz sacma geldı radyo dalgası nasıl olucakta cep telefonundan kılıtı acıcak
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: loading..
|
2.numara işe yaramaz. uzaktan kumandalar frekans modülasyonu ile çalışır bu frekans ve kodlamasını cep telefonuyla uzağa iletmeniz mümkün değildir
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
işe yaramıyor işe bu bilgileri paylaşanlar ne diye paylaştı acaba merak ediyorum? :S
alıntıdır bu bilgiler. __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
2 numara teoride mantıksız bişey değil ama.
uzaktan kumanda bizim duyamacağımız frekansta radyo sinyali ile çalışmıyor mu?bu sinyali 2 cep telefonunun mikrofon kulaklığıyla aktarabiliriz eğer alıcı ve verici hoparlör bunu destekleyebilecekse ve aracın yanındaki telefondan kilidin alıcısı bu sesi duyabilecekse açılabilir pratikte olmaz belki ama teoride mümkün olabilir.ya da çok fazla tesla okuyorum
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
1 numara ve 4 numara dısında biraz sacma geldi bana nedense.Tus kilidi aktif durumda iken evet 122 aranabiliyor.Ama sebeke olmadıgı durumda da aranabilirmi onuda kesin bilmiyorum
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
acil arama olduğu için özel izin veriliyor olabilir yani herhangi bir baz istasyonu aracalığıyla bağlantı kurabilir.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
2 no.sanmıyorum ya ama denekte fayda var
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
eski nokialarda telefon cekmeyince sadece acil çagrı yazardı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
2 numarayı denicem bugün merak ettim.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
1. dışında bunların doğruluk payı çok zor yaw
nasıl denenmiş anlamadım ahah
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Bu konu yazın da açıldı
2.olay hurafe vs onları geçtim şöyle birşey yazılmıştı ; denedik oldu ![]() Uzaktan kumanda ile araç açılmıyacak mesafede ise (abartı mesafeler değil tabiki ) anahtarı kafanıza koyup bastığınızda kapılar açılıyor ben inanmamıştım ama değişik bir kaç araçta deneyince işe yaradığını gördük
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
2 4 patates arkadaslar
2 bizzat denedık daha once alakası bıle yok
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ?
|
2 yi bende merak ettim denemekten bişey kaybetmeyiz
__________________________________ PS VTEC |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
3 numarayı okulda arkadaş denemişti nokia telefonda bataryası yarı haldeyken, tel kafayı yemişti kapandı açıldı bişiler oldu ardından olan sarjıda bitmişti
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
1.numara zaten normal.
2.numara denenmişti çalışmıyor. __________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|