MediaMarkt'larda Alienware'lar var. Bakın derim.
Veya Toshiba Qosmio X serisi.
Printable View
MediaMarkt'larda Alienware'lar var. Bakın derim.
Veya Toshiba Qosmio X serisi.
oluyorda maliyet ne olacak bide söyle bi sey söyleyeyim en iyi ve en pahalı ürünleri toplayıp bi masaüstü yaptım oyun oynatmadı sonra bilgisayarcı bir iki degişiklikle sonradan uçurdu....
diyeceğim masaüstünün tüm parçalarını hükmedip degiştirebilirsin power supply nin bile önemi var oyun performansında yüksek kalitede oyun oynayacaksan eger;)
Toshibalara neden hiç bakmadın özellikle Qosmio serisi hem servis açısından rahat edersin
Domino A.. - RN DETAY
Alienware de bile oyun oynadım ama hiç biri masa üstü zevkini vermiyor yarı fiyatına çok iyi masa üstü yaparsınız baika bi ihtimal PS3 yada Xbox alın çok daha ucuza gelir .
Alienware de bile oyun oynadım ama hiç biri masa üstü zevkini vermiyor yarı fiyatına çok iyi masa üstü yaparsınız başka bi ihtimal PS3 yada Xbox alın çok daha ucuza gelir .
ps3 masaüstü xbox hepsı mevcut bıze notebook lazım bnde asusları sevemıyorum cok fazla arızaya gelıyordu ve arıza dönüşü çok geç oluyordu
ailenware baktın mı ?
edit: önermişler bile :)
Asus 2011 ROG sezonunu açtı: 17.3-inç'lik Asus G73SW-A1 | PC Labs
varmı bundan kullanan arkadaşlar
Kanka bak mıllet alıenware diyor bence bi düşün hem acaip böle ufo gibin :D
Kesinlikle alienware ancak onlarda acaip ağırlar öyle notebook kucama alım yattığım yerden oynayım diyebileceğn bir notebook değil.