User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: hdmi kablo yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söz konusu olan S-video kablosu olsa, neyse ama değil. HDMI'da sinyal analog olarak iletilmez, dijital olarak iletilir. Parazitli sinyal diye bir şey yok. Dijital dünyada sinyal 1 veya 0'dır, ya vardır ya yoktur. Bilgiler de network benzeri bir şekilde paketlere bölünüp iletilir. Bir paketin bir yerinde bozulma olursa da checksum gibi yöntemlerle hata düzeltmeye gidilir. "HDMI certified" olan 5 dolarla 500 dolarlık kablonun arasında hiçbir fark yoktur. 3 dolarlığı çıkardım 50 dolarlığı taktım süper fark gördüm gibi dayanaksız iddialarla tavsiye vermiyorum ben. Kazıklanmak isteyen gitsin monster cable alsın umrumda da değil açıkçası.

The Great Cable Rip-Off, For Visual Learners | Gizmodo Australia
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hitfilmindir die bi site wardı ordan blueray rip indiriorm 4-5 gb rapidshare ile ve fiber internet 10 mb ile 1 saat sürmüyo
    torrent ede bakıorm bazen oyun falan için ama çekilir der değil birhaftadır 6 tane dosya inecek daha 1 tanesi bitti :S

hmm üyelik istiyo hitfilmindir ama çoğu link veren site artık üyelik istiyo
    yorumlar4için teşekkürler arkadşlar

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatırlamıyorum suan ama 2-3 ay önce bir dergide Altın HDMI kablolarının fasa fiso olduğunu soylemisti hicbirinin birbirinde cok az farkları varmıs :S 10tl likle 100tl lik kablonun arasındaki farkı anlamak çok zormus mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben daha gecen gün aldim 15 liradan başlayip 135 liraya kadar vardi teknosada ben 21 liralik olanindan aldim 35 liralikla arasinda ne bi uc farki var nede başka bişey inceledim tek tek tek fark 35lik 1.5 metre 21tllik 2.metre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar marmara forum açılmış geçen gezerkene alakasız biyerden bauhaus tan aldım normal alışveriş yaparken gözüme çarptı 17 tl goldmaster dı 1.5mt altın uçlu ama pakedi yok bi telle bağlamışlar öle satıolar 15 tl de bilinmedik bir marka yine altın uç 2 mt onu aldım 1 haftadır kullanıorm sesini çok kullanmasamda ne seste ne görüntüde hiçbir sıkıntı yaşamadım hd filmde izledm ama 720p ve televizyonumda 768 çozunurlukte hd ready philips bilgisayar bağlı
    sıkıntı yok bilginize teşekkürler herkesn ilgisine en işimi gördüm şimdi sırada güzel bir kulaklık war

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 mt olduğu surece aşağı yukarı her markayı denedim insan gozunun ayırt edebiliceği bir fark bulmak mümkün değil

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)