Bursa'dada yarın tatil :):)
ulan önceden okadar kar yagardı yalvarırdık tatil olsun diye simdi kartenesi düştüğünde tatil diyolar :D:D
Printable View
Bursa'dada yarın tatil :):)
ulan önceden okadar kar yagardı yalvarırdık tatil olsun diye simdi kartenesi düştüğünde tatil diyolar :D:D
sefaköyde çatılar yavaş yavaş doluyo gecede yağcak büyük ihtimal daha beyaz bi güne uyanabiliriz :)
Sabahtan beri yağıyo aza düştüğü oldu öğlen 2 den sonra tipi ve şiddetli rüzgar şeklinde devam ediyo hala araçların geçmediği sokaklar ufaktan tutmuş gibi yarın sabaha kadar böyle yağsa muhteşem olur :D(Küçükçekmeceden bahsediyorum)
keşke hafta sonuda böyle yagsada uyusak mis gibi ama nerdee
şu an esentepede ufak ufak sinsi sinsi tipi şeklinde yağıyor
yarın bızım okul tatıl olsun baska hıc bıset ıstemyıorm okdar yagıyo bı *** oldugu yok yeter:D
alemdagda ıyı yagıyor, kurtkoydede. okulda yokusta kalan mı dersınız, ufaktan cımenlere ucan mı dersınz:)
inşallah perşembe cuma tatil olur :D
bu karda kışta yokuşlar zor inilip çıkılıyor yaya olarak :)
bu arada bende tatilcilerdenim :):)
beylikdüzünde yerler tuttu , aynen böyle devam etsede yarın akşam yapsak bişeyler.
kurtkoye fefkaladenin fefkinde herzamanki gibi :D yetkilere duyrulur geniş alan var :p ahhah
az önce forum istanbulun servis yollarındaydım
ufaktan tutmuş güzeldi :)
ama sevinmeyin cuma hava açıyor :)
açsın tabi ya :D
Bursa cok cok güzel...Acayipte soğuk var yerler arabalar heryer kar :):)
Ayrıca siteye saatlerdir benmi giremedim yoksa herkeste bu sorun oldumu :S
la evden cıkmayın dışarısı g.t kesiyor :D
bugün bütün gün yağdı acıbademde ama tutmadı
berkan bızım okulun ıcını bılıyo musun bılmıyorum ama bırısı az kalsın gole ucuyomus hahahah:D
Vali okulları tatil etmeme konusunda ısrarcı :D
VALİ MUTLU: "İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL EDİLMEYECEK"
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kar yağışının devam ettiği İstanbul'da okulların tatil edilmeyeceğini açıkladı.
Mutlu, yağışın artma ihtimaline karşılık mesai saatlerinin öne alınıp alınmayacağı yönündeki soru üzerine, "İhtiyaç hissedersek bunu yapacağız. Takipteyiz ama görünen o ki, bir kar tatili müjdesi gözükmüyor. Kar yağışı zaman zaman yoğunlaşıyor ama ulaşımı kesinlikle aksatmıyor. Bütün İstanbul'u kameralarla izliyoruz. Vatandaşlarımıza en ufak bir sıkıntı gelmeksizin ağır kış şartlarının geçirilebilmesi için tedbirliyiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak : Habertürk :D
http://img851.imageshack.us/img851/1015/fotoraf0014.jpg
İstanbuldan bi cacık olmaz :D
Nire bura?
guneslıde yagıo 1 km altındakı cekmecede nıe yagmıo bu meret :S
acıbadem sabah 11 den beri aralıksız sipek devam ama tutmuyoor.
Günün anlam ve önemini belirten şarkı.. :D
YouTube - Disko kralı Mahmut Tuncer Karı Gördüm kaydım
fotograf cektırtmeyın bana ya:)
Arda çekte bir tadımlık içimiz ısınsın..
bence patlat bı foto arda :D
okulları nie tatil etmezler anlamıyorum yazık günah ayakkabı olan var olmayan var montu olan var olmayan var sanki çok bi *** ögretiolarmış gibi sanki o bilmedikleri şeleri ögretmeye çalışırlarken bi gün iki günlük egitim molasında çok kayıp gerileme olcak yazık valla ögrencilere bugun gitmedim işe camda gördüm tipide garibim her yastan var acıdım
Off off burda yerler yağmur yağmış gibi halbuki saat 11 den beri yağıyor.
emre abı konuyu okuma alttan gel hazır nımet var yanlayalım:hehe:
caddebostandan kayısdagna dogru gttım caddede hıc bırsey yok kayısdagda ortalık fena:D ıcerı gtdım okulun mıllet yurtlardan cıkmıs :D herkez ortada
fotograf gelıyo bırazdan