Kar durdu biz sabah yanlaya yanlaya geldik zaten :D
Printable View
Kar durdu biz sabah yanlaya yanlaya geldik zaten :D
yağıyor kar daha :(
dikmen felaket durumda ama arabayı cıkarttım akşam hertürlü geliriz varsa bişeyler çayyolundaki o tepe beni bitirdi bu durumda geçenki girdiğimiz yerden o yokustan cıkamayız..
başka seçenekleri değerlendirelim.. okul bahçesi filan oyle biyer olabilir..
yozgat bulvarı :)
batıkent hipodrom iyi olur hem trafiğe kapalı hem eve 5km :D
Ahaha yok ya ne hakareti karda buzda sakoyla nasıl olur bilemedim valla :D
ayarlayalım bi yer yakınlarında yiyip içecek bi yerlerde olursa oturur iki lafın belini kırarız
yer müsait olsunda her yere geliriz dert değil
yere karar verelim sonra buluma saatini yazalım tecrübesi olanlar ya da gidilecek yere yakın olanlar yakınından geçenler bi bilgi verirlerse iyi olur boşuna insanları yormayız
Aslında çayyolundakiler; 75in tepeye + şu turkuaz mıydı neydi o alışveriş merkezinin arkasındaki otoparka + öğütlerin arkasındaki otoparka
Or-an şehrindekilerde panora üst otoparka bakabilir
Şimdilik aklıma gelen bunlar
çayyolunda yer çok buluşursanız gelırım bende :)
Ankaralılar yerler akşama doğru çok fena olur anormal yağıyo tam organizasyonluk oldu gibi
orhan abı bu yapılırmı şimdi cmtsi pazar ankaradaydım niye ozmn yapmadın buluşma :D:D
valla mertcan bana heryer uyar tee kalecik'ten geleceğim ama çayyolunu iyi bilmiyorum yakınlarında bi yerde buluşma yeri ayarlayıp gidersek çayyoluna da gelirim
Çayyoluna gelirim yada gelemem diyenler kimler yada alternatif bildirecekler bi yazıversinler bi zahmet
bende çukurambar madonun arka çaprazındaki pazar yeri diyorum:D
hem sütunlarda var aralarından geçmece oynarık:D