Printable View
Alıntı: On3R Nickli Üyeden Alıntı Lan abartma son 2 gündür cayır cayır çıkıyorum lan.Köroğlu güzel atölye güzel oran güzel bahçeli güzel dogan arat güzel sen güzelsin güzelsin... Comboooooooooo beni ara ilk beni.Terranolarla roll yapıyorum saplıyoruz. bebem ben 2-3 saate şaşmaza geçecem bilgin olsun :D
Alıntı: CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı bebem ben 2-3 saate şaşmaza geçecem bilgin olsun :D Tamamdır.Cüzdanın kabarsın bugun sabahlar olmasın :)
Alıntı: On3R Nickli Üyeden Alıntı Lan abartma son 2 gündür cayır cayır çıkıyorum lan.Köroğlu güzel atölye güzel oran güzel bahçeli güzel dogan arat güzel sen güzelsin güzelsin... ahaha bizim senin gibi vakümlü lastikli arkadan ittirgeçli neyin aracımız yok reyiz :D şaka maka evde oturuşumun 5. günü bugünde çıkmassam yarın camdan atlıyorum:D
Alıntı: CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı zaten forumda gitti :hehe: telefondan girmeye çalıştım bende telefonda sorun var sanıyodum.
Alıntı: R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı ahaha bizim senin gibi vakümlü lastikli arkadan ittirgeçli neyin aracımız yok reyiz :D şaka maka evde oturuşumun 5. günü bugünde çıkmassam yarın camdan atlıyorum:D Yavru ceylan atölyedeyim.Uyandım gel.Burdan şaşmaz yapalım akşamıda çözeriz.
Alıntı: On3R Nickli Üyeden Alıntı Yavru ceylan atölyedeyim.Uyandım gel.Burdan şaşmaz yapalım akşamıda çözeriz. sen bizi unut gardaş zaten :cool:
Alıntı: fatiii Nickli Üyeden Alıntı sen bizi unut gardaş zaten :cool: Seni yerim lan.Otelden çıktıgınmı var.Alıyım seni nerdeysen.
Alıntı: On3R Nickli Üyeden Alıntı Seni yerim lan.Otelden çıktıgınmı var.Alıyım seni nerdeysen. canını yerim sagolasın,akşam napıon haberleşelim :icon_tup:
Alıntı: fatiii Nickli Üyeden Alıntı canını yerim sagolasın,akşam napıon haberleşelim :icon_tup: Haber verırım combo ben sana.8 yıgıt te var topik arifi de gelir pelus.Ayarlarız bısıler.
topik arifi gibi olmuş o araya bi virgül koyarsan yiğite ayıp olmasın :D Combo çıkmadan önce haber et gelirim olmassa bişiler atıştırimde
bi yer bulunda kurtları izliyelim :D