|
|
#1 | |||
![]() |
şu ses olayını ucuz yollu nasıl çözerim diye düşünürken karşıma şöle bişi çıktı
Surround Sound Speakers Z506 şimdi en mantıklısı optik çıkışlı sistemler ama onlar 700 tl civarı şimdi bu verdiğim linkteki üründe konsollara av kablosu ile bağlanıo yazıyor ama şimdi bend hdmi dan bağlıorum xboxı av kablosunu kullanmıorum haliylen şimdi bnm kafama takılan görüntü hdmi dan görüntüyü aynı anda av kablosu ilede sesi alabilirmiyim bu cihazdan yoksa yokmu öyle bir dünya ![]() bir aydınlatırsanız işede yararsa gidip alım şundan
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Kanka hdmi'yı görüntü için diğerini ses için kullanabilirsin,. 5+1 jack setin varmı? ve xbox'un 5+1 çıkışı varmı.?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
TV nin ses çıkışını bağlayabilirsiniz buna eğer uygunsa
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
senin dediğin şekilde bağlarsan eğer,
xbox tan görüntüyü ve tv nin hoparlörlerinden sesi alırsın, hdmı ile bağladığın için. 5+1 in de ses kablolarını bağlarsan, hem 5+1 den hemde lcd den ses almış olursun. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
aga o şekilde olmuyor. pc lerde kullanılan 5+1 sistemlerde digital veya coaxiel girş yok ise bağlayamaz.
ben pazar gününden beri araştırıyorum. tv sadece görüntü almak için kullanılacak. ses için değil. ses için xbox-ps3 yada receiver in digital out kısmı 5+1 in digital veya coaxiel girişine bağlanması lazım ki, sesi 5+1 den, görüntüyüde lcd den alasın. ben 5+1 i 2+1 olarak bağlamayı başardım ama ses tatmin edici değil ![]() benim linkini verdiğim ürün bu iş için birebir işte, ama kullanıcı yorumu arıyorum bende gerçi buldum bikaç yerde herkez memnun
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
olum decoder linki koyduk işte parasını verip alcaz başarcaz
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Cem bende aynı şekilde monitörüme bağlıcam.
Görüntüyü hdmi kablo ile,sesi av kablo ile alıcam.gittigidiyorda satılıyor |
|
|
|
|
|
#10 | ||||
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
abi bu zavazingo güzelde onu almaya uğraşamadan belki çzöeriz die sordum
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
PS2 PS3 HD Component Kablo(AV kablo) GittiGidiyor.com'da #35668089
sana bundan lazım 5+1 bağlıcaksan |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Dostum amaç sanal 5.1 almaksa senin dediğin olabilir.
Ama gerçek 5.1 için dahili Dolby decoderli,amfili 5.1 set yada buna benzer bir decoder/amfi lazım. Benim önerdiğim decoder olarak en ekonomik çözüm ve eğer elinizde mevcut 51. hoparlor seti varsa mutlaka düşünülmesi gereken bir alet.. Ha şu da olabilir mesela benim evdeki sinema sistemi (dvd + 5.1 hoparlör) da optik giriş var.. Ben buna Dsmart HD bağladım optik kablo ile..Dsmart izlerken alıyorum digitall in e hd olmayan yaınları sanal 5.1 ama HD olan kanalları 5.1 dolby alıyorum.. Yani xbox salonda duruyor ve salonda ev sinema sistemi var ve onda da optik giriş varsa o da olabilir (güzel de olur) |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
gecen gun sony 5.1 vardı vatan bilgisayardal dts, dvd, usb desteği, radyo falan eger dusunen olursa tavsiye ederim. özelliklerinde yazmıyor ama dts girişi mevcut optik baglantı. netten aldım ertesi gunu eve geldi
http://www.sony.com.tr/product/hcs-s...ayer/dav-dz330 __________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr Son Düzenleyen punto_multijet; 08-03-2011 20:22. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
mesela philips hts3270 die bir model var inanılmaz güzel fiyat vs ama kalmamış biyerde olsa hemen gidip alıcam __________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
abi bide senin bu decoderin arkasındaki 3 li giriş 5+1 sistemindeki hangi giriş oluyor ?
mesela optikli almayız hdmi ve usb li 5+1 alırız bide bu decorderden alırız __________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Kampanyalardan Z5500 kovala yada ikinci el. Ömür boyu kullanırsın.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us abi bide demiştim ya eski kullanmadığım bi vestel 5+1 var arka çıkışlarının resmini istemiştin ahada koydum bi bak bakalım işe yarıomu şimdi bu senin dediğin gibi 3 lü çıkış var sanki,yoksa banamı öle gelio
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
hacı logitech pahalı ya böle malzemeninde ikinci eli alınmaz yani götte patlar bide
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |