|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
99-2000 model otomatik clk düşünüyorum, 320 istemiyorum
![]() 200 kompr. olanları nasıldır ya da 230 kompressor var sanırım ? nelerinde dikkat etmek gerekir ? amaç performans değil o yüzden performans açısından değerlendirmeyelim, bu motorlar lpg ye ne der ? konforu nasıldır, bakımları falan nasıldır ? adamı üzer mi ? full cahilim merso konusunda bilenlerden destek bekliyorum rica etsem motor kodlarını yazarken hangisi olduğunu yazarsanız pek yabancısıyım merso kodlarının
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
Son Düzenleyen Cimmeria; 08-03-2011 19:41. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
200, 200komp, 230komp hepside benim bildiğim 1800cc. Bu yüzden oldukça vergi avantajı olan araçlar. 200komp olanlarının ilk versyonları 193hp sonraları 163hp ye düştü. Mercedesin dile dokunacak cep yakacak kronik arzasıda yoktur
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
kasa kodu olarak önce belırteyım w209 kasa oluyor kompressor olmayanlar yerınden kımıldamıyor kompressor olanlarda arıza verebılıyor en ıyısı 320 derim
lpg olayınıda sımdı gördum eger lpg dusunuyorsan o araclardan zerre kadar keyıf ve konfor bekleme bıldıgın aptal oluyor calısması gıdısı vs |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
gitsin istemiyorum zaten ya, efendi gibi gitsin, hanımda kullansın rahat olsun güvenli olsun derdim.
öyle gazlıym yanlıym derdim yok. vti ve type r da yeteri kadar aldım performans gazımı. kısmetse yazdan sonra camaro ile gene tatmin edicem kendimi ![]() lpg ne gibi bozuyor gidişi konforu ? 320ye o kadar vergi vermek istemiyorum açıkçası __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
kasa kodu clk larda w 208- w 209 olur.. 209 ları tavsiye ederim.. çok hızlı olmasalarda çok hantal olsalarda. otobanda güzel bi araçtır. ama çok dikkat çekicidir ve güzeldir..
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
tek marsta calısan bı clk lpg sonrası zor calısmaya baslıyor..çalısınca rolantide dereceli egzantirikli bi aracmıs gibi calısıyor.. ara sıra gaz yememezlık falan vs. ama normal benzınlı alıp kullanırsan temız bı aracda olursa bakımlarını duzenlı yaptır hıc basını agrıtmaz ayrıca 97 98 99 model makyajsız olandır 00 ve 01 makyajlı kasa arada baya fark var onuda belırteyım |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
babama sordum sımdı 35 senedır mercedescı ve mercedes servıs sahıbı
.önce bogaz kelebegı sonra hava filtre kazanı ve akısmetre en sonda pıstonlara kadar ınıyor dedien basıt olarakda akıs metre fiyatı 900 liraymıs filtre kazanı 700 lira bogaz kelebegı 1200 lira =) karar senın abı elımden geldıgınce yazdım |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Himmm peki lpgsiz otomatiklerin tüketimi nasıldır sehiricinde?
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
97-99 clk lar 1998 cc 240-250 nm 186 hp dir
2000-2006 lar 1800cc 163 hp lerdir. yakıt olarak km de 50 55 krş yakarlar. lpg lilerini bilemicem kardeşim. performans olarak çok iyidir yani klansmanında olan 3.20 2.2 170 hp leri falan silerler 3.28 ci otomatik viteslerle hemen hemen debklerdir. komfor olarak e46 ci lerler kıyase bile edilmez çok üstünlerdir yol tutuş olarakta set kullanmıcağınıza göre fazlasıyla tatmin eder. frenleri makuldur 39 m mesafeye sahiplerdir. düz clk 200 lerden kaçın derim hem aynı benzini yakar hem 1.6ies e bile boyun eğerler ve 2.elde hiç tutulmazlar.donanım olarak gücün yetiorsa avangarde bak çünkü en hızlı satılan mercedes dolu mercedestir. 186 hp lik le 163 hp lik versyonlar arasında hemen hemen hiç bir performans farkı yoktur vites oranlarından kaynaklanır ve güç bandları farklıdır buyüzden absorbe ediyor 163 lükler bu hp farkını problemli özelliklerine gelince elektronik aksamı sıkıntılıdır sunroof otomatik camlar arızalanabiliyor ciddi maliyet olmuor ama sıkıntı çıkıor.park mesafe sisteme yılda 1 kere muhakkak bozulabiliyor. bunlara ilaveten hava akışmetreleri beladır sıkça bozulur içine genelde 200-400 tl sıkışmış oluyor. eğer alırsan ve birgün çekiş düşerse gaz yemez ve gitmezse hemen akışmetreye baktır. ben 7 tane değişmiştim desem glersşn sanırım ![]() bunların haricinde e46 cilerden daha az bi pazara sahiplerdir ama dolusunu alırsan hemen satılıorlar. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
320 sehır ıcınde 11.5 litre efendı kullanımda 200 lerde asagı yukarı aynı yakıyor kasa agır geldıgı ıcın 200 e
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
arkadasın dedıgı 300 400 lıra akısmetre ıse yan sanayı fıyatıymıs onuda belırteyım
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
akışmetrenin orj yan sanayisi önemli deil tunç
plastşk bi parça o servisten alma yeter.serviste herşey pahalı yani akışmetre öyle bir parçaki şöyle öztetliym olayı silgecin bozulsa gidip servistenmi alırsın yoksa herhangibiyerden aracın için yapılmış herhangibir silgecimi alırsın eşdeğer bi olay. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
valla benim bi abim 2000 model 250bin kmdeki clk 200kompresörüne brc kit taktı çok uzun süreler tamamen sorunsuz bindi hiç sıkıntı yaşamadı.....
not: mercedeslere brc dışında bi kit takılması iyi olmuyormuş ama brc ile kullananlar hep memnun.... |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
prins marka var ıyı dıyorlar oda 3000 tl cıvarlarında ne kadarda olsa lpg sonucta |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
doğrudur.
ama akışmetre olayı değidiğm gibi işte. plastik bir parça. ben 3 tane orj değiştim serviste bişe geçmedi elie bozuldukça bastım parayı leylaya 1 orj parasına 3 sene üst üste değiştim.mevzu bu. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: M.B
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: takashiTEG
|
2000 model 193 lük 200 kompresör lpg ruhsata işli, kazasız 18 amg jant var. çok güzel bir makina, muayeneside yeniymiş, ilanı yok ama satmayı düşünüyor arkadaş düşünürseniz numarasını veririm.
resimleri bizzat ben çektim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: E320 & Fiesta 1.4TDI
|
98 Clk 320 sahibiyiz 113.000 km de hafta sonu kullanılan bi araç düşünürseniz ilanı yollayabilirim.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |