mekanı cennet olsn..geride kalanlara allah sabır versin..
Printable View
mekanı cennet olsn..geride kalanlara allah sabır versin..
Allah mekanını cennet eylesin takdiri ilahi tabiki ama meftanın araçtan fırlamasının sebebi kemer takmamış olması maalesef :(
Arkadaşlar lütfen emniyet kemerinizi takın. Kemer takmak utanılacak bir durum değil, ben otopark'dan daha çıkmadan takıyorum kimin arabasında olursam olayım farketmez.
Allah rahmet eylesin , şu kemerinizi takın her zaman.Herkese söylüyorum takın diye takmayan adam aa nolcak ki diyor.Kemerini taksa araç dışına fırlamazdı belki
Allah rahmet eylesin...sabah sabah moralim bozuldu.Ailesine sabır diliyorum..
allah rahmet eylesin.tam bizim uni nin onu.o saatte yerlerde birsey yoktu ama gorunuse gore son anda ayrıma girmeye karar verince bariyerlere girmis olmalı.kemer takılı olsa belki birsey olmazdı aracta fazla bir hasar yokmus.allah geride kalanlara sabır versin.
Allah geride kalanlara sabır versin cok sakat bir durum keske kemerı takılı olsaydıda yaralı olsaydı ...
çok büyük bir acı :( allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Ailesine ve yakınlarına sabur versin.
allah rahmet eylesin.
alah rahmet eylesin :( cok üzücü bi durum
arkadaşla ara ara yolda denk gelirdik okul çıkısı kubilayy ile muhtemelen o tarafta okuyor yada çalısıyor olsa gerek... p.tesi gecesi okul çıkısı sefaköyden yenibosnaya inerken önümüze hatrı sayılır bir makas atmıstı kubilaya şakasına ooo cupra fena gidiyo muhabbeti ettik. o yolu bilenler vardır yolda fena bi sekme var yol bombe yapmıs havaalanına giden yolun geçtiği noktada. orda sekip solda toplayp devam etti.. muhtemelen yine aynı yerde aynı şeyi yaptıysa bu sefer şansı yanında olmamıs... çok üzücü... allah yakınlarına sabır versin berkay başınız saolsn kardeşim... sabah sabah şoktayım.
aynen katılıyorum Yavuz'a
kıl oluyorum o yanyol ayrımlarına filan, bir anlık hata çok pahalıya malolabilir Allah korusun...
Allah ahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin...
valla ben arka koltukta oturunca bile takıyorum da dalga sebebi oluyorum o ayrı:)
kanka onu arkası yok bu işin yavas gidiceksın.. ben vtidaki kazadna sonra akıllandım zaten ondada emniyet kemeri kurtardı bizi burnumuz kanamadan cıktık.
yavas gidicen emniyet kemerni takıcan.. acele giden ecele gidiyor malesef.
tekrardan allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :( Kemer takmaya başlıycam diyordum her defasında bu sefer gerçekten başlıyorum ...
araç çok tanıdık geliyor :( Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, geride kalanlarada sabır versin. çok üzücü bir durum.
vay be akşam ordan geçiyordum, itfayeler ambulanslar vardı,
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
sürat felakettir.
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin.geride kalanlara allah sabır versin. mekani cennet olsun