Allah Rahmet Eylesin...
Printable View
Allah Rahmet Eylesin...
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin..
Bu rezalet yanyol girişleriyle işimiz zor.
Allah rahmet eylesin :(
çok üzüldüm gerçekten :( allah kalanlara sabır versin
allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin..
Emniyet kemeri takmadan 3m gitmem ben..
allah rahmet eylesın üzücü bir durum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesın yakınlarına sabır versın
Allah rahmet eylesin ailesine ve sevdiklerine sabır versin yarabbim
Allah rahmet eylesin..
Ortak arkadaşlarımdan duyduğuma göre yaralı arkadaş ( Yusuf ) yavaş git- indir beni demesine rağmen rahmetli baya süratli ve tehlikeli şekilde gidiyormuş. Sonuç ***** . Allah esirgesin
Allah rahmet eylesınnn
Allah rahmet eylesin , sabır versin ailesinede
Allah rahmet eylesin :( Ailesine sabır versin
allah rahmet eylesın
Allah Rahmet Eylesin.
Allah rahmet eylesin .. lüften emniyet kemerlerimizi takalım
benım pek muhabbetım yoktu komsum olmasına ragmen ama ınsanın moralı bozuluyor sonucta bızde araba kullanıyoruz bızımde basımıza gelebılırdı. Arkada bekleyenlerimiz var Allah ailesine sabır versin.
allah rahmet eylesin.ailesine sabır versin.
Allah rahmet eglesin...
Allah rahmet eylesin.mekani cennet olur insallah.Allah annesine ve babasina sabirlar versin.
Allah rahmet eylesin.
Kemer konusunda ben de arkada bile takıyorum dalga geçseler de.. Bilmiyorlar ki o önde kemer takarken, kaza sırasında benim takmadığım kemer yüzünden onun koltuğuna çarpıp yaptığım basınçla kemer ve koltuk arasında sıkışırken kaburgalarının kırılacağını.. Kendimden çok öndekileri düşünürüm arkada otururken..
allah rahmet eylesin :(
Bende dün akşam bi kaza geçirdim, şirket arabasıyla giderken ışıklardan dönmemiz gerekiyordu fakat aracı süren iş arkadaşım yol ortasına doğru durdu halbuki sadece sola dönüşe trafik lambası vardı o genel zannetti e5 de arkadan kamyon bi güzel vurdu bize arka kaput tampon cam arka stoplar vs iptal.. :/ şükür bizde bişey yok. Ama bu havalarda çok dikkatli olmak lazım :( allah korusun, komşuna da Allah sabır versin.
Of Allah rahmet etsin..
Allah geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.. Çok üzücü bir durum bu havalarda herzamankinden daha da dikkatli olmak gerekiyor :(
allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. :(
allah rahmet eğlesin ...
allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum.
Allah Rahmet Eğlesin. Ancak Seat Leon'un arka kapı kulbu kelebek camda olduğunu bilmiyorsun. Ve Leon'un tek kapılısı yok. Bilmek zorunda değilsin ama kulbu göremedin diye neden heh tek kapılı arabaymış diye vurgu yapıyorsun ki. Tek kapılı olsaydı bile vurgulamaya diğer araç sahiplerini zan altında bırakmaya ne gerek var.
allah rahmet eylesin :S
allah rahmet eylesin çok dikkat etmek lazım
Allah rahmet eğlesin :o