aydın'da okuyormuş.
Printable View
allah rahmet eylesin çok dikkat etmek lazım
Allah rahmet eğlesin :o
Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olur inşallah :( Çok üzüldüm ya.
... hıc bırsey dıyemıyorum, Allah kımsenın basına vermesın- evlerden uzak olsun..
biraz faceden bakıım dedim kim var tanıdık
yaralanan arkadas bir iki arkadasşmla ortak arkadaşmıs... ve p.tesi günü yazdıgı ileti çok garip... muhtemelen bizim gördüğümüz gece o arabada oda vardı ve eve gittiinde bunu yazmıs...
facebook çok garip geliyor bana kim ölüm kalımlı bişi yazsa illa başına iş geliyor
http://i54.tinypic.com/2lnib8i.jpg
Allah kimsenin başına vermesin . Allah rahmet eylesin. Dayanılası birşey değil hiç kimse için :S
Seat forumundan b arkadasımızın mesajı konu ıle ılgılı
ıstanbul aydın unıden arkdasım arkdas beraberdık aksam saaatlerınde normalınde cok ıyı sofor ancak ne zaman ne olucagı bellı olmuyor o cıktı arkasından yola ben cıktım aradam 5 dk gectı yoldakı trafıkden baslarına bıse geldıgını anladım.
ındıgımde cansız bedenı arabadan sarkıodu surucu MUHARREM ARI - 22 yasında yusuf kaya yanındakı arkadası hastaneye bız goturduk allahdan aılesıne sabır dılıyoruz canımız yandı.
az once yaralı olan arkadası facebooka ekledım ve konustum.
kendısı taburcu olmus. kafa,burun,agızda şişlikleri,kanlı öksürük,kaburgalarında ağrılar varmış.
o da diğer arkadaşı gibi kemer takmamış Allah korudu öyle kurtuldum diyor.
olayı anlatmasını istediğimde çok süratliydik yavaş gitmesini istedim ama ben arabama güveniyorum cevabını aldım dedi. ilk önce bir araca sonra bariyerlere çarpıp takla atmaya başlamışlar. arac durduktan sonra hemen camı kırmış arkadaşını cıkartmaya çalışmış ama sürücü arkadaşımız olay yerinde hemen hayatını kaybetmiş. arkadaşla daha fazla konusmadım belli ki onunda psikolojisi bozulmuş. :(
radar dolu heryer 80in üzerine cıkmıyorum artık e-5 de belkide ondan hissetmiyorumdur. ama hızlı gidersen her yer zaten bozuk ufacıcık çukur bile sektirir dikkatli olmak lazım. hadi başına bişi gelmedi diyelim bu seferde keseye zarar hem arabalar cok yakıyor hem radar cezası giriyor.
umarım herkes daha dikkatli olur artık. basılcak yol otobandır. o da kalabalık olmadığında.
allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun.
Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin,
kemer cidden önemli aracın çok büyük hasarı yok ama sarsıntıdan gitmiş gencecik delikanlı.
allah rahmet eylesin cook uzuldum yaa...arka koltukta otururken bıle kemer takmak lazım..
Bir anlık hız dikkatsizlik :( Annesi baba ne güçlüklerle büyütüyor.Ondan sonra bi trafik kazası ile herşey bitiyor :( Allah rahmet eylesin cok zor durum :(
Allah rahmet eylesin.Üzücü bir durum...