Allah geride kalanlara sabir versin mekani cennet olsun emniyet kemeri hayata bagliyo bikez daha gormus olduk
Printable View
Allah geride kalanlara sabir versin mekani cennet olsun emniyet kemeri hayata bagliyo bikez daha gormus olduk
allah rahmet eylesin.ailesine sabır versin:(
Allah Rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin kaza geliyorum demez.Kalanlara sabır versin.
cok acı gercekten Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
allah kalanlarına sabır versin .. çok zor bi durum .. şu medyanın abartmasına sinir oluyorum artık .. tek kapı spor arabası falan .. neyse medyayı eleştirmenin yeri bu başlık değil heralde .. allah rahmet eğlesin inşallah
Allah rahmet eylesin; Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eyelsin :(
allah rahmet eylesin dikkatli olmak lazım arkadaşlar
Allah Rahmet Eylesin.. Çok Cok Dıkkatlı Olmak Gerekıo Gercekten..
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Arkadaslar, aman ya gaza gelmeyelim, Allah korusun sonu kotu oluyor. Biz de zamanında cok hoplardık gazlardık trafikte, Rabbim bizi korumus.
allah rahmet eylesin söylenecek laf yok vallahi şok oluyorum böyle haberleri görünce.insan canı pahasına nasıl böyle riskli şeyler yapıyor.dün haberlerde görmüştüm bende allah geride kalanlara sabır versin :(
bugun bölüm başkanını aradım bir işim vardı bi kez daha şok oldum... arkadaş bizim alt sınıftaymıs pazarlama okuyormus herkesnde çok sevdiiği yardım sever iiyi bir arkadasmıs nasıl oldu anlamıyorz trafik canavarı reklamındaki adam gibi koltuga oturunca kendinden geçti demekki diyo hocamzda çok üzgündü...
Allah rahmet eylesin...
arkadaş bizim okuldaydı bi kaç kez görmüştüm
çarşamba günü baya kişi gitmişti cenazesine
allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin:(
Allah rahmet eylesin arabayı bahçelievlerde görüyodum hep çok üzüldüm gencecik delikanlı Allah sabırlar versin ailesine
Ne kadar abartarak yazıyor bu haberler ve insanlar bu kazada vefat eden benim abim daha 24 yaşındaydı sapağı kaçırmamak için yaşandı bu olay yanındaki ise burnu kanamadan çıktı abim kaza yapacağını anlayınca yanında ki şahısa çabuk torpitonun oraya gir demesiyle hayatını kurtardı ayrıca abimin arabası rek kapılı falan değil.. lütfen kimse sacma sapan yorumlar yapmasın.
Acınızı anlıyoruz üç yıl geçmiş ama hala tazedir. Allah rahmet eylesin.
Fak takdir edersiniz ki tüm yorumlara göz atsaydınız, kimsenin saçma sapan yorum yapmadığını görürdünüz.
Haberin burada ki yazı metninde keza yine abartı bir üslup yok.