Allah rahmet eylesin .. lüften emniyet kemerlerimizi takalım
Allah rahmet eylesin .. lüften emniyet kemerlerimizi takalım
RACE WERKS
benım pek muhabbetım yoktu komsum olmasına ragmen ama ınsanın moralı bozuluyor sonucta bızde araba kullanıyoruz bızımde basımıza gelebılırdı. Arkada bekleyenlerimiz var Allah ailesine sabır versin.
allah rahmet eylesin.ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin.
Kemer konusunda ben de arkada bile takıyorum dalga geçseler de.. Bilmiyorlar ki o önde kemer takarken, kaza sırasında benim takmadığım kemer yüzünden onun koltuğuna çarpıp yaptığım basınçla kemer ve koltuk arasında sıkışırken kaburgalarının kırılacağını.. Kendimden çok öndekileri düşünürüm arkada otururken..
allah rahmet eylesin![]()
"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş....
Bende dün akşam bi kaza geçirdim, şirket arabasıyla giderken ışıklardan dönmemiz gerekiyordu fakat aracı süren iş arkadaşım yol ortasına doğru durdu halbuki sadece sola dönüşe trafik lambası vardı o genel zannetti e5 de arkadan kamyon bi güzel vurdu bize arka kaput tampon cam arka stoplar vs iptal.. :/ şükür bizde bişey yok. Ama bu havalarda çok dikkatli olmak lazımallah korusun, komşuna da Allah sabır versin.
:ramo
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.. Çok üzücü bir durum bu havalarda herzamankinden daha da dikkatli olmak gerekiyor![]()
allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum.
Allah Rahmet Eğlesin. Ancak Seat Leon'un arka kapı kulbu kelebek camda olduğunu bilmiyorsun. Ve Leon'un tek kapılısı yok. Bilmek zorunda değilsin ama kulbu göremedin diye neden heh tek kapılı arabaymış diye vurgu yapıyorsun ki. Tek kapılı olsaydı bile vurgulamaya diğer araç sahiplerini zan altında bırakmaya ne gerek var.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)