|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar işim gereği bu durumla çok karşılaşıyoruz bilinçsiz insanımız malesef çok
telefon sıfır adam gitmiş bilmediği kıytırık bir bayiye bırakıyor arıza var diye belkide arıza sadece yazılım ama bayi her yerini bir güzel kurcalıyor sonra bu cihaz çöp oluyor böyle şeylere dikkat edin sizinde başınıza gelmesin bilmediğiniz tanımadığınız adama telefonu garantiye göndersin diye bırakmayın siz gidip teslim edin garantili cihazlarınıza dikkat edin garantisi bitmiş olsa bile bilmediğiniz yere bırakmayın basit bir arıza yüzünden telefonunuz çöpe gitmesin bilgilendirmek istedim |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
bilgilendirme için teşekkürler.
nerden alırsam yine orayla muhatap olamaya çalışırım. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: HONDA CİVİC 1.4 İS EK
|
merhaba;
TELPA da çalışmaktayım teknisyenim arkadaşımın bahsettiği konu gerçekten önemlidir.Garantili diye götürdüğünüz herhengi bir merdiven altı servisinde telefonunuza yapılan müdahale sonucu telpa veya genpa gibi büyük teknik serivislerde yetksiz müdahale diye GARANTİ HARİCİ ne çıkabiliyor... Telefonunuza verdiğiniz onca paradan sonra ufak bir yazılım atılması ile bile komple garanti haricine çıkabilir...dikkatli olalım...teşekkürler... __________________________________ esssien&patriottt |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
3 firma var bunun dışındakilerde sadece club nokia da yazılım yetkisi var diğerleri aracı ama aracı olanların bazıları kendilerini geliştirmek için hareketlere düşebiliyorlar sonra müşteri mağduredit: pardon 4 firma var telpa genpa kvk teleservice. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: NULL
|
Çok haklısın bilgilendirme için saol.Benim başıma geldi aynı olay.verdim teli bayiye sözde garantiye yollicak aradan 1 bucuk ay geçti aldım dedim oldumu tamamdır dedi aldım.sonra baktım ne kayıdı var telin ne bişe..telefonculara güvenmiyorum bu konuda
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ' DS 6477
|
Aynı sektörde bende çalısıyorum gercekten dıkkat edılmesı bır konu sadece cep telefonu uzerıne degıl tüm elektroik ürünlerde boyle olması gerekmekte bnce.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: HONDA CİVİC 1.4 İS EK
|
kvk ile teleservice telpa düzeyinde değiller artık 2-3 yıl önce gerçekten büyük teknik servisti ikiside artık yok gibi birşey
__________________________________ esssien&patriottt |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
nokia cihazlar olarak teleservisi bir araştır derim kvk biraz gözden düşmüş olabilir ama ts hayır
![]() ki telpa zaten nokia bakmıyor ben genel olarak soyluyorum genpa:nokia iphone bakıyor baskada bakabılır bılmıyorum teleservice: nokia lg blackbery iphone bazı şubeler sony ericsonn kvk:nokia htc blackbery telpa:samsung baska ne bakar bılmıyorum Son Düzenleyen Kadyr; 09-03-2011 16:08. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Giulietta
|
Benim telefonda arızalandı hoparlörü patladı sanırım, karşı tarafı duyamıyorum çok net. Garantiye götürdüm genpa'ya. İçerisi ana baba günü 30 kişi vardı önümde, araba da aşağıda trafik var vazgeçtim.
Bugün yarın telefon hastanesi diye bir yere götürücektim ama bu yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim. Gideyim sırada bekliyeyim genpa'ya vereyim. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
telefonunuzun modeli ney yardımcı olmaya çalısayım ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
Telpa
samsung ve general mobile bakıyor ben hepsine bakıyorum
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
telpada çalışmaktayım
bide kendi kendime kasaplık yapmıyorum gayet güzel orjinal parça kullanıyorum __________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
Son Düzenleyen tolgakaynak; 09-03-2011 16:38. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
birtek genpa değil kvk veya teleserviceyede bırakabilirsin hangisi daha boşsa okadar çabuk alırsın tabi
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
hadi ya. eyvallah sağol
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:25 ::::

3 firma var bunun dışındakilerde sadece club nokia da yazılım yetkisi var diğerleri aracı ama aracı olanların bazıları kendilerini geliştirmek için hareketlere düşebiliyorlar sonra müşteri mağdur

ben hepsine bakıyorum