Çok geçmiş olsun :( kasko vardır inşallah ?
Printable View
Çok geçmiş olsun :( kasko vardır inşallah ?
2 hafta önce kapının önünde duran arabama vurmuşlar tampon far gitmiş kime kaçtı tabi bize:D
sağolun maalesef kasko yaptırmamıştı babam.
o da sabah işe gitmeden görmüş öyle olduğunu ben daha konuşmadım onunla yedek lastiği takmış herhalde
bir de sokakta bir tek bizim aracın lastiğini çaldılar acaba kasti bir durum olabilir mi diyorum ama düşmanımız yok Allah'a Şükür tabi bildiğimiz kadarıyla
çünkü bu aracın zaten piyasası yok öyle kapış kapış giden bir şey değil
Geçmiş olsun..Seneler önce bizim W124 kasa Mercedes'in sol aynasını çalmışlardı.Komşu babama "Abi sende aynı model araçtan yürütürsün birşey olmaz"demişti hiç unutmam..Böyle mantık yürüten insanlar olduğu sürece bu işler olur gider...
Geçmiş olsun durmuyor şerefsizler
çok sağolun doğru söylüyorsunuz böyle zihniyete ne demeli.
TC_VTEC
sağolun
Kastide olabilir ben halen ön ve arka lastiklerimde serçe parmagının yarısı büyüklüğünde 4 adet raptiye gibi birşeyle dolaşıyorum hepsi lastigin yanagında seyir halinde girmesinin imkanı yok çıkarınca iniyor bende inatla biniyorum :( :)
size de geçmiş olsun insan malına zarar verildiğini görünce üzülüyor doğrusu
Geçmiş olsun :( Bizimde Astra H Tek jant lastik götürmüşler kiremitin üzerinde bırakmış şerefsizler !
sağolun size de geçmiş olsun bizimkini de kaldırım taşının üstüne bırakmışlar kanı bozuklar.
geçmiş olsun malesef günden güne kötüye gidiyor durum :(
sağolun mertlik bozuluyor dünyada
kardeş şimdi gir bütün gely lastiklerini araştır sahibindende ve hasarlı gelylere bi bak baklm bi sonc cıkıcakmı
abi sağolasın lastiklere , jantlara vs hepsine baktım ama sonuç yok maalesef
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun..çıkar bir yerlerinden elbet.
sağolun Allah'tan bulsunlar belalarını