Benim aklıma bir şey geldi.. 27'sinde YGS sınavı var.. Yakında okul vs. varsa egzoz sesi sıkıntı olur..
Printable View
Benim aklıma bir şey geldi.. 27'sinde YGS sınavı var.. Yakında okul vs. varsa egzoz sesi sıkıntı olur..
olmadı ozaman saat 1 den aşşağı müsait olmaz ortalık bir hafta daha atalım demeyin 3 nisandada aöf var :)
11 12 gibi dizeller çıkar :D
dyno için konustum mansur abı musait istedıgımız zaman gıdecegız ama kalabalık olacaksa erken gıtmemeız lazım yoksa yetişmez bılgınız olsun
ulan her hafta doluyuz.bu cumartesı gelın en ıısı:D
Adana Haber | BABAKAN 27 MART'TA ADANA'YA GELYOR
buyurun geçnler başbakan 27 martta adanada olacakmiş:D hahahhahaha dynonun yerıde zaten büyükşehir beledıyesını arkası:D:D:D:D hadı taşkınlık yapanları görelimm
dynoya çıkacakmış :D o kalibrasyon bidaha tutmaz :D
en iyisi 20 si :hahaha::hahaha::hahaha:
haha bişeye gerek yok sağol :D
10 nisan olsun ozaman :D
yakınlarda okul felan yok arkadaşlar.öyle ses olur felan diye düşünmeyin.hem sınav olması bizim için daha iyi olur.herkes sınav telaşında olur :D millet çocuğunu sınava götürür park yeri açılır bizede
okul yok yakınlarda sıkıntılı bir durum olacagını sanmıyorum..
o zaman hangı gun yapıyoruz sımdı
27 Mart son karar arkadaslar ;)
tayyeap sıkıntı yaratmaz ınsallah.
ılk posta lıste yapsana dou.kesın geleceklerı bılıosun zaten gelmek ısteyenlerde yazsın.en azından sayı verelım ona gore saattıde ayarlarız
yakında nasıl okul yok arkadaslar seyhan otelıının yanında okul var emınınm ordada sınav vardır ;)
peki ;) :icon_tup:
20 mart nöbetim var gelemem haberınız olsun, zaten ben olmazsam kimse gelmez biliyünnuz mu :D :D
nöbetin varsa ver arabanı birine getirsin abi :D bak kağse taypırda yok arbaasını çağdaş getirir onu:D itina ile temsilcilik yapılır
yok olm bensız gücü eksik çıkar :D araba normalde 130 ise benımle beraber 145 felan cıkıyor headers fıltre egzoz beyınle 300 felan olur bırde depo ya aseton dokerız :D 400 ohh temizz:D
dynoda sen kullanmıyosun ki aracını neyin mücadelesi bu:)
olmaz ben kullanacam binecem üstüne vurucam kırbacı :D
sanırım sonuc olarak c.tesi karar kılındı galiba :) ona göre işleri hızlandıralım
İşler uyarsa ben de gelmek istiyorum, son denemelerden sonra şüphelerim arttı :)
27sinde herkesi beklıyoruz gençler :)
sanırım 27 sinde de ben istanbulda olacağım. kısmet :)
Hava güzel olsada fotoda çeksek ya arabanın hiç düzgün fotosu yok:(
size suprız yapabilirim gencler:D
gelelim mi simdi adanaya :)
kısmet olursa gelıp tanışmak istiyorum bende..
Büyük ihtimalle ben gelemiyorum istanbula eğitime gidecem:surucu:
Benim de sınavdan çıkmasını beklemem gereken değerli bir kişi ve sınav sonrası eğlendirmem gereken aynı kişi var :D
27 sınde kesın yapıyormuyuz? 27 sı dedınız dıye 25 de adana ya gelıyorum yapmazsanız sıkıntı olurum hepınıze:D
etem konu pert olmuş bnce:D