Büyük ihtimalle ben gelemiyorum istanbula eğitime gidecem:surucu:
Printable View
Büyük ihtimalle ben gelemiyorum istanbula eğitime gidecem:surucu:
Benim de sınavdan çıkmasını beklemem gereken değerli bir kişi ve sınav sonrası eğlendirmem gereken aynı kişi var :D
27 sınde kesın yapıyormuyuz? 27 sı dedınız dıye 25 de adana ya gelıyorum yapmazsanız sıkıntı olurum hepınıze:D
etem konu pert olmuş bnce:D
kimseden ses cıkmıyor herkes bir iş güç cıkardı.. ben organizasyonla boşa ugraşmayim bence
1-2 kişi gelemiyor die iptal olacaksa bencede iptal olsun.2-3 kişi gideceksek biz zaten herzaman gideriz maksat çoğunluk olsun.muhabbet olsun
Benim için iptal etmeyin tamam gerek yok böyle şeylere.. Herkes S2000'i görmek istiyor biliyorum ama :Ç
iptalmı oldu ?
evet iptal oldu.. 3 hafta öncesinden organizasyon duyurusu yaptık kimse işini ayarlayamadı.. erken olur diyenler oldu.. başka gün olsun diyenler oldu falan filan.. ben ugraşmıyorum artık bu tarz bir işle ;)
Valla ben hertürlü gelicektim.. Dynoyada cıkıcaktım kısmetse bu hafta chip yapılıcak sonrasında cıkarım dynoya dahada dynoya cıkmam:) Ama hertürlü gelirim bi işim olmadığı sürece herzaman..
pehhh tam yola çıkıyordum :D
olur diye gazıantepten gelmiştim neyse :) tech ailesiyle tanışmak bi türlü kısmet olmadı.. :(
ayrıca doğukan abi senin üniversite bittimi? ilk dönemin yaklaşık ortasından beri görmüyorum hiç :D
ben yarın çıkıcam isteyen gelsin 18:00-18:15 arasında orda olurum
çıkmak ısteyen daha erken gıtsın o zaman:D
bende geliyorum bakim kaç hp çıkacak :D:D
la iptal olmuş nereye gidiyon :D