|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
Iphone 3G S kullanıyorum 3.1.3 ile birlikte uzun zamandır..
Fakat son zamanlarda gerek streetfire gerekse sahibinden.com gibi programları indirmek için 4.0 versiyon istiyor.. Yükseltmeden önce sormak istedim aramızda 3G S ile birlikte 4.0 veya öteki versiyonları kullanıpta yavaşlama sorunu veya başka hatalar ile karşılaşan varmı ? __________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Benim hatun ios 4 kullaniyor,sorun yok, ama iphone 4 gibi akici degil tabiki. Forumlarda hic sorun yasayan da gormedim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
Bu ingilizanahtarından baktım ama 3G S kullanıpta 4.0 a çıkıp tekrar 3.1.3 e dönmek isteyenler var.. Ama o konular geçmiş aylarda açılmış hani acaba sonraki 4.1 4.2 falan gibi versiyonlarda iyileştirme yapılmışmıdır deneyen varmı merak ediyorum yükseltipte pişman olmiyim iki program için..
__________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende 3g-s 3.1.3 ü 3.1.6 ya çevirdim ama ruhsata işletemeyince 3.2.5 koydum gebzede nazmi ye verdim evrakları o işletti sonra kol cıkarınca 3.3.5 sürümüne geçtim biturboyum mutluyum huzurluyum
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
4.3 mü neydi bugün güncelledim gayet iyi bu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
4.3 e yukselttım dun gece mesaj yineleme uyarısı eklenmiş bundan öncekinide bayadır kullanıyorum hızında vs sıkıntı yok
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
cem yukselt kardesım herhangi bir sıkıntı olmuyor ben 1 yıl kullandım herhangi bir sıkıntısını gormedim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Smart Roadster
|
JB li ise telefonun ve yurt disi ise dikkat et...
en son 4.1 in ustunu JB yaparken ve surum yuklerken Modem firmwaresini 6.15 e yukselterek yapabiliyolardi, i firmware de ipad firmwaresi ve gps ini deaktiv yapiyor tel in ve sarj i inanilmaz cabuk bitmeye basliyor... onu iyi arastir... hatta bazi tellerin atiyorum sarji bitti kapandi, yada reset attin acilmiyordu...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 04'F22 s2000\\99 S14a
|
4.0.2 gayet iyi tavsiye ederim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:26 ::::

hatta bazi tellerin atiyorum sarji bitti kapandi, yada reset attin acilmiyordu...