|
|
#1 | |||
![]() |
Bizim Araba
Ayağımı yerden keser sanarak, Bir hevesle oldu,bizim araba. Masrafının azlığına kanarak, Yerlisinden oldu,bizim araba. Modelini sıfır olsun istedik, Parasın peşin peşin ödedik. Kaskoyu da yapıp tamam eyledik, Cüzdanı boşalttı,bizim araba. Bandrol gerekirmiş,biz ne bilirdik, Bilseydik onuda hemen alırdık. Maliyeci sorsa mahcup olurduk, Onu da aldırdı,bizim araba. Zam geldi,benzine para yetmiyor, Kontak çevirmeye elim tutmuyor. Benzin bitti,inatlaştı getmiyor, Yarı yolda kaldı,bizim araba. Benzin pahalandı,LPG şarttı, O sene vergisi yirmi kat arttı. Sonunda olacak bir yeşil karttı, Ona da sebep oldu,bizim araba. Geceleri kaportayı cızdılar, Teyip için anahtarı bozdular. Trafikler tez tez ceza yazdılar, Meşhur olup gitti,bizim araba. Göbeği dönerken yandan vurdular, Kapı çöktü,aynayı da gırdılar. Tampon koptu,ipliğinen sardılar, Artist gibi oldu,bizim araba. Köyde vurdum sağ yanını bir daşa, Görenler sandı ki,girmiş savaşa. Tamirciyle ortak olduk maaşa, Ebirnünük oldu,bizim araba Bizde umduk ailecek bineriz, Bildik,gördük,emmi dayı gezeriz. Birgün belki pikniğe de gideriz, Umutlarım yıktı,bizim araba. Mümtaz derki bu iş böyle olmuyor, Araba da hiç halimden bilmiyor. Satlık ettim,Allah kulu almıyor, Üstümüzde kaldı,bizim araba. Ah Benzin Ah! ... Ah Benzin Ah! ... Araba deyince aklınıza ne gelir? Arabası olan bunu bilir. Olmayan da, Araba lazım bir şey bu zamanda. Gitmek istersen ailece lokantaya, Başlamışsan acıkmaya, Kapıda araba, Anne,çocuklar ve baba. Bazen dayı,amca,dede, Bazen de valide, Araba kapıda emre amade. Dört tekerlekle bir direksiyonum var nasılsa; Ahh! ...Bir de benzin bedava olsa... __________________________________ İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD) |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: civic
|
evet ..........
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
bir apaağçii ağlıyorrr
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
arabam benim arabam benim
Çok yakar arabam benim gittim atatürk otosanayisine daha çok yakar arabam benim __________________________________ 74 model sehpa... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '12 45th Camaro - '11 Golf B.M. - '74 Camaro CUK - '74 Camaro Project Shit Box
|
+1 ... Haha mükemmel omuş...
__________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
ben bir garip aşık
elimde tornavida kaşık arabayı söktüm baştan aşağı kaldı bana kasanın başı __________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
![]() bu iyiydi
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
Bir Gün Sordum James Bonda
Hangisine Benzer Anakonda Gel Yavrum Dedi Bak Bu Pug Buda Honda Sence Hangisi Dedi Sert Bi Tonda Eye Of The Tiger Çalıyordu Arka Fonda Tırstım Birden ıSlandı Bizim Pantalonda Donda Sesim Titreyerek Dedim Honda Dedi Sende Anladın Sonunda Tabiiki Honda
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
__________________________________ İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD) |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Dört tekersin,
çok şekersin. dragcı olma, çok çekersin NE SENDEN GEÇERİM, NEDE PİSTLERDEN, GÖNLÜMÜN FARKI YOK, TURBO ŞAHİNDEN İSTEDİM VERMEDİLER, SEN ROLLCÜSÜN DEDİLER (BABASI DRAGÇIYDI) |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
sana saygı duyuyorum
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Gölgelerin gücü adına gökiyi çağırıyorum
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
BENİM SADIK YARİM HONDA VTEC'TİR
Pejo pejo diye nice nicesine sarıldım, Benim sadık yarim honda vtec’tir. Beyhude dolandım hey boşa yoruldum Benim sadık yarim honda vtec’tir,honda vtec’tir. Nice 306’lara bağlandım kaldım, Nice RC’lere hey yar bağlandım kaldım, Ne bir vefa gördüm ne faydalandım, Her türlü isteğim vtec’ten aldım. Benim sadık yarim honda vtec’tir. Torkta verdi beygir gücüde verdi. Adrenalin verdi bana güvende verdi Bozuk asfaltta bile 240’ı kırdı Benim sadık yarim honda vtec’tir Hulk’tan mor’a neslim getirdi,neslim getirdi, Bana türlü türlü parça verirdi, Hergün beni tepe tepesinde götürdü, Benim sadık yarim honda vtec’tir. Kol çıkarttım ey yüksek devirnen,yüksek devirnen Fırçayla yıkadım yeni boyalıyken, Yine beni karşı karşıladı gülünen, Benim sadık yarim honda vtec’tir, Vtec altında kalınca bana gulerdi bana gulerdi Bunda yalan yoktur herkezde gördü, Headers taktım 2 boy farketti, Benim sadık yarim honda vtec’tir. Pejoya binersem çiçek açarım, Hondaya binersem vtec açarım, Hondadan ayrılsam nerde kalırım ? Benim sadık yarim honda vtec’tir. Dileğin varsa iste honda’dan iste honda’dan Almak için uzak gitme ebay’dan Belli bir güven kazanmış halktan Benim sadık yarim honda vtec’tir Hakikat ararsan açık bir nokta Honda sana yakın sende hondaya Honda’nın gücü gizli hazinesi motorda Benim sadık yarim honda vtec’tir Bütün kusurlarımı honda gizliyo Vtec açıp yaralarım düzlüyor Vtec açmış yollarımı gözlüyor Benim sadık yarim honda vtec’tir Her kimki olursa bu zevke mazhar Dünyaya bırakır ölmez bir eser Gün gelir Ender’in bağrına basar Benim sadık yarim honda vtec’tir. alıntıdır. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Honda'ya CEVAP
Pejo pejo diye nice Hondalar gördük önümüzde eğilmiş, Senin sadık yarım vtec miş mi neymiş? Pejo her vitesde hepsini kesmiş, Tam Hondaları ezmiş geçmiş, 106 ın varsa eger vteclerı aglatırsın RC ın varsa eger saplanır kalırsın 306 ise saplar orda ölece yatarsın Vtec in torkla tanışmadıgını ufak bi çocuk bile artık tanıdı Adrenalin sonu sanayide soluğu aldırdı Düz asfalta yapışır kalırsın ah vtec gene motor kırdı Sorsan ona motoru SIFIRDI. Vtec açtın HULKSUN, Vtec altı herkezden KORKSUN, Honda nın yedıklerını PEJO KUSSUN, Her seferınde vtec pejo peşinden KOSŞSUN. Pejoya biniyorum her vıtesde vtecleri boy boy açıyorum Hondaya biniyosun sadece vtec açmakla kalıyosun Bilsinki herkez her yarış sonunda direksiyonu yiyosun, Pejo sahibiysen Hondalara sevgiyle kucak açıyosun, Honda pejoyu geçmeyi diler, Pejo TypeR ların içinden geçer, Rakiplerini kendi seçer, Vtecleri rüzgar ve ses ile besler, Hakikat ararsan işin aslı budur, Motorun altı aç bak dop doludur, Çiçek gibi açan her vtec i SOLDURUR, Egsoz bağırırken herkezi SUSTURUR, Bütün marifetlerimi pejo ileri sürüyo, Her devirde alayına gidiyo, Vtec çiler hırslarından birbirlerini yiyor, Pejocular yarışı hep lider bitiriyo.. Gökiden alıntıdır
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Arıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
ahahha
hepsi güzel
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
bu çok iyiymiş
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Hahahha
|
|