yok s değil düz cooper.
Printable View
iki örnek vereyim :
ışık yakınca 44lt ye yakın alıyor.
deneme için bakırköyden gebzeye kadar durduraksız 200un altına düşmeden 90 km yaptım
gebze dolaylarında yine dolandık biraz polis muhabbeti fln oldu gebzeden eve döndüm 210-220km de ışık yaktı :)
2kişi full bagaj istanbuldan yola koyulup sakin tempoyla 97km/h ort. ile çeşmeye girdim 640km idi çeyrek depo +200km menzilim kalmıştı
acaba dynoda ben ne güç çıkartırım :)
şehir içi 12nin altı yalan:D
oda şuan ki benzn parasına göre 50krş yapar.
Al bendede o kadar :) 3 farklı cooper s kullandım.Aklımdaki en vurucu ortalamam 8.5 litredir.Sadece uzunda 2 litre daha altında inersin.
Tabi 8.5 litre günümüzde 36 kuruş yapıyor ama kuruş hesabı yapmak mantıksız bugünkü mesaj yarın anlamını yitirebilir :)
Yalnız birazda sağ ayak meselesi,en ufak kaldırırken bile heyecanlanırsanız araba fena yakıyor.Benim yakın arkadaşım 1 depoya 350 km yapıyordu fix.Stok cooper s ile :)
2002-2004 modeller daha az yakıyor buna kesin eminim.2002,2003 kullandım 40 bin km boyunca.Şu andada 10 bin km'dir 2005 kullanıyorum.Alt vitesleri falan oldukça kısa ama 6.vitesteki devirleri her iki tipinde aynıdır.
Sadece kasnak (%16 m7) ve buji ile dynoya çıktım 195 hp verdi.
Bu arada ilandaki aracın airbag kapağı açılmış gibi geldi bana..Daha farklı açıdan fotoğraf alırsanız net yanıtı veririm.
Mini Cooper Cooper S 2006 Model 21.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el bi düşün sahibiyle konuş fiyatta piyasadaki en temiz...
Isterseniz 2005 manuel sunroofsuz koyu mavi var. 23bin km de tertemiz, Deri döseme, Harman kardon, Chrono paket ,xenon vs
43bin tl
eyvallah Uygarcım, inşallah sende gönlüne göre bir arac bulursun
ikisinde var .. psi bazında bilemiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam 74 yada 78 en az yakıt tükettiği aralıktı .. Düz yolda 3.2 3.4 arası ilerliyordu anlık tüketim.. Yoksa o ortalamaları tutturamazdım dimi :)
ben yarın ozellıkle cekıp bu konuya vıdeoyu koyucam hatta sızın araba cok yakıo demeyesın dıe 2 tane manuel 1tane otomatık r53 s de cekıp koyabılırm . sonucta sende uzun sure kullanmıs ve halende cooper s kullanıyorsun ama ortada 1 lıtre fark yok yakıtta baya fark var .