Arabayi gotur bi servise kontrol ettir bence hatta maslakta mini auto yusuf ustanin yanina bi git yardimci olucaktir![]()
Arabayi gotur bi servise kontrol ettir bence hatta maslakta mini auto yusuf ustanin yanina bi git yardimci olucaktir![]()
Valla bence araba gayet guzel duruyo bi egzoz takozu kopmus gibi ama fotolardan yorum yapmakta yanlis olur aydin![]()
Mauahhaahhaha :d
hiç görmedim bu aracı yada gördüysem de dikkat etmedim.. sanki araçta bişi eksikmiş gibi duruyor![]()
ş.içinde
acelesiz, sabırlı kullanımla
6.viteste 70-72km arası sabit gidiyorsun , trafik ışıklarını iyi takip ediyorsun çok güzel oluyor vallahi
hızlı kullandığım zaman bokunu çıkardığımda da çıkartırım orası ayrı bi mevzu
birde arabam 215/40 lastik vardı , 205/45e göre daha fazla sürtünme ve yakıt tuketimi demek bu arada![]()
7-8 litre çok iyiymiş yaw nerdeyse dizel gibi.
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
kardesım yanlıs anlamada 1.6 100 hp arabalar yakıyor onu o bıraz İMKANSIZZ..
7 8 lıtre benzınden bahsedıyorsun sen 30 000 km kullanmıssın da nasıl kullandın bılemıcem bende 2002 den berı bırcok cooper s kullandım senın yaptıgın kadarda km yapmısımdır bu arada 30 000 km cooper s kullanmıssın ama 70 72 km 6. vıtes de cooper s surersen cooper s gıbı sj lı arabalarda ust devırlerde yaglama yapmassn o arabanın motoru naneyi yer ve 6.vites 70 km de gezıyorsan sende peygamber sabrı varmıs cooper sde 6. vites 70 km gıtmek normal bır arabada 5. vıtes 45 km de gıtmıs gıbı olur cunku
Ben manuel vites Mini Cooper ile İstanbul-Zonguldak git gel aynı gün tek depo 887 km. yol yapmıştım.5.4lt yakmıstıaz yakar çok kaçar
![]()
7-8 litre ancak peygamber sabrı gösterilince oluyor..benim araç dyno da 214 hp toplamda 22,000 km yaptım, şehir içi 11-12 litre nin altına düşemedim.. tabi kasarsam 7-8 litre görürüm ama böyle ne yol biter nede yemediğim küfür kalmaz istanbul burasıuzun yolda al cruise a 6 litre ama şehir içi hayal o rakamlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)