User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
144 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Cooper S sorgusu..

krm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 düz cooper ama seninki demi ? s değil
    yok s değil düz cooper.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki örnek vereyim :
    ışık yakınca 44lt ye yakın alıyor.

deneme için bakırköyden gebzeye kadar durduraksız 200un altına düşmeden 90 km yaptım
    gebze dolaylarında yine dolandık biraz polis muhabbeti fln oldu gebzeden eve döndüm 210-220km de ışık yaktı

2kişi full bagaj istanbuldan yola koyulup sakin tempoyla 97km/h ort. ile çeşmeye girdim 640km idi çeyrek depo +200km menzilim kalmıştı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acaba dynoda ben ne güç çıkartırım
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki örnek vereyim :
    ışık yakınca 44lt ye yakın alıyor.

deneme için bakırköyden gebzeye kadar durduraksız 200un altına düşmeden 90 km yaptım
    gebze dolaylarında yine dolandık biraz polis muhabbeti fln oldu gebzeden eve döndüm 210-220km de ışık yaktı

2kişi full bagaj istanbuldan yola koyulup sakin tempoyla 97km/h ort. ile çeşmeye girdim 640km idi çeyrek depo +200km menzilim kalmıştı
    valla dostum o zaman arabana kocaman maşallah dizel gıbı yakıo demekkı senın s

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım yanlıs anlamada 1.6 100 hp arabalar yakıyor onu o bıraz İMKANSIZZ..

7 8 lıtre benzınden bahsedıyorsun sen 30 000 km kullanmıssın da nasıl kullandın bılemıcem bende 2002 den berı bırcok cooper s kullandım senın yaptıgın kadarda km yapmısımdır bu arada 30 000 km cooper s kullanmıssın ama 70 72 km 6. vıtes de cooper s surersen cooper s gıbı sj lı arabalarda ust devırlerde yaglama yapmassn o arabanın motoru naneyi yer ve 6.vites 70 km de gezıyorsan sende peygamber sabrı varmıs cooper sde 6. vites 70 km gıtmek normal bır arabada 5. vıtes 45 km de gıtmıs gıbı olur cunku

aracımı satarken 94bin kmdeydi. Şükür Allah'a bir gram yağ eksiltmedi .. Piste de çıktım, rollinglere de ..

Aracı yormadan , gereksiz yük bindirmeden alt devirlerde kullanmanın hiç bir zararı olmaz .

TMR SS
    Misafir
    şehir içi 12nin altı yalan
    oda şuan ki benzn parasına göre 50krş yapar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla dostum o zaman arabana kocaman maşallah dizel gıbı yakıo demekkı senın s
    Tarık görünce yazar kendisi de 2003 model kullanıyor hemen hemen aynı modlar mevcut aracında ve yaktığı değerler aynı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımı satarken 94bin kmdeydi. Şükür Allah'a bir gram yağ eksiltmedi .. Piste de çıktım, rollinglere de ..

Aracı yormadan , gereksiz yük bindirmeden alt devirlerde kullanmanın hiç bir zararı olmaz .
    tabıkı alt devırlerde kullanmanın zararı olmaz ama 6. vites 70 km de arabayı kullanman 6.vites 100 110 km de kullanmandan daha cok zarar verır zaten yol bılgısayarnda anlık tuketıme bakarsan 6. vıtes 70 lerde daha cok benzın yaktıgını gorursun

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30bin km r53 kullandım , 218hp dyno çıktısı vardı.. Uzun yol , şehir içi , bogaz koprusu , denemeler vs ortalamam 8.5u pek geçmezdi ..
    Al bendede o kadar 3 farklı cooper s kullandım.Aklımdaki en vurucu ortalamam 8.5 litredir.Sadece uzunda 2 litre daha altında inersin.

Tabi 8.5 litre günümüzde 36 kuruş yapıyor ama kuruş hesabı yapmak mantıksız bugünkü mesaj yarın anlamını yitirebilir

Yalnız birazda sağ ayak meselesi,en ufak kaldırırken bile heyecanlanırsanız araba fena yakıyor.Benim yakın arkadaşım 1 depoya 350 km yapıyordu fix.Stok cooper s ile

2002-2004 modeller daha az yakıyor buna kesin eminim.2002,2003 kullandım 40 bin km boyunca.Şu andada 10 bin km'dir 2005 kullanıyorum.Alt vitesleri falan oldukça kısa ama 6.vitesteki devirleri her iki tipinde aynıdır.

Sadece kasnak (%16 m7) ve buji ile dynoya çıktım 195 hp verdi.

Bu arada ilandaki aracın airbag kapağı açılmış gibi geldi bana..Daha farklı açıdan fotoğraf alırsanız net yanıtı veririm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabıkı alt devırlerde kullanmanın zararı olmaz ama 6. vites 70 km de arabayı kullanman 6.vites 100 110 km de kullanmandan daha cok zarar verır zaten yol bılgısayarnda anlık tuketıme bakarsan 6. vıtes 70 lerde daha cok benzın yaktıgını gorursun
    Alakası yok , isteyen olursa elimde 3 tane farklı speclerde r53 hemen mevcut . Denemesi bedava

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alakası yok , isteyen olursa elimde 3 tane farklı speclerde r53 hemen mevcut . Denemesi bedava
    bızdede mevcut r53 cok yarın vıdeo ceker atarım sana özelden 6.vites 70 le 110 arasındakı yakan degerlerını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini Cooper Cooper S 2006 Model 21.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el bi düşün sahibiyle konuş fiyatta piyasadaki en temiz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görkem hayırlı uğurlu olsun burdan alakasız oldu ama bende rabbim nasip ederse R56 geçecem.. yakında tekrarlar güle güle kullan güzel günlerde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isterseniz 2005 manuel sunroofsuz koyu mavi var. 23bin km de tertemiz, Deri döseme, Harman kardon, Chrono paket ,xenon vs

43bin tl

TMR SS
    Misafir
    kardeşim bahsettiğin araçlarda boost göstergesi var mı?
    varsa 6da 70 giderken kaç psi veya bar basıo bakın bide 6.viteste 120 giderken?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uygarr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görkem hayırlı uğurlu olsun burdan alakasız oldu ama bende rabbim nasip ederse R56 geçecem.. yakında tekrarlar güle güle kullan güzel günlerde..
    eyvallah Uygarcım, inşallah sende gönlüne göre bir arac bulursun

Alıntı TMR SS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bahsettiğin araçlarda boost göstergesi var mı?
    varsa 6da 70 giderken kaç psi veya bar basıo bakın bide 6.viteste 120 giderken?
    ikisinde var .. psi bazında bilemiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam 74 yada 78 en az yakıt tükettiği aralıktı .. Düz yolda 3.2 3.4 arası ilerliyordu anlık tüketim.. Yoksa o ortalamaları tutturamazdım dimi

TMR SS
    Misafir
    eyvallah Uygarcım, inşallah sende gönlüne göre bir arac bulursun

ikisinde var .. psi bazında bilemiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam 74 yada 78 en az yakıt tükettiği aralıktı .. Düz yolda 3.2 3.4 arası ilerliyordu anlık tüketim.. Yoksa o ortalamaları tutturamazdım dimi
    uzatmanında anlamı yok ama yokuş aşağı gitsen 3.2 3.4 olamaz.
    yarın video çekip koyalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yarın ozellıkle cekıp bu konuya vıdeoyu koyucam hatta sızın araba cok yakıo demeyesın dıe 2 tane manuel 1tane otomatık r53 s de cekıp koyabılırm . sonucta sende uzun sure kullanmıs ve halende cooper s kullanıyorsun ama ortada 1 lıtre fark yok yakıtta baya fark var .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yarın ozellıkle cekıp bu konuya vıdeoyu koyucam hatta sızın araba cok yakıo demeyesın dıe 2 tane manuel 1tane otomatık r53 s de cekıp koyabılırm . sonucta sende uzun sure kullanmıs ve halende cooper s kullanıyorsun ama ortada 1 lıtre fark yok yakıtta baya fark var .

yok est. olmayan birşey söylemek istemem elbette ama tecrübe .. şu anda r56ya geçtim bu full stock , şehir içi daha da az yakıyor ama sabitte r53 biraz daha ekonomik gibiydi sanki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)