User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
144 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Cooper S sorgusu..

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r56 turbo oldugu ıcın sakın kullanımda turbo devreye gırmeyınce r53 e gore daha az yakıcaktır . cunku r53 alt devırde olsa sj olcugu ıcın her turlu yakıo . neyse arkadasın konuyu zaten bıraz degıstırdık bence ılk bastakı mavi gecsın 33 e cok daha ıı s ler bulabılır

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    r56 turbo oldugu ıcın sakın kullanımda turbo devreye gırmeyınce r53 e gore daha az yakıcaktır . cunku r53 alt devırde olsa sj olcugu ıcın her turlu yakıo . neyse arkadasın konuyu zaten bıraz degıstırdık bence ılk bastakı mavi gecsın 33 e cok daha ıı s ler bulabılır
    yok şöyle bi teorim var. Turbo devrede degilken araç gerçekten pasif r56 için konuşuyorum. Twinscroll la daha iyi doldursa da , sc ın her an devrede oluşu sanki daha az gazla aracı hareket ettirir gibiydi .. Hissiyat bi de yol bilgisayarının anlattıklarını söylüyorum sadece..

bi de şöyle bi resim ekleyeyim

çanakkaleye istanbuldan depoyu doldurup şehir içi gezisi de yapıp gelmiştim , gelirken çok sıkılıp hızlı geldim rüzgara da karşıydı haliyle ortlamayı arttırmıştım ... Eve döndüğümde artık benzinim bitmek üzereydi depoyu doldurduktan sonra BC dan gelen mesaj :

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yarın ozellıkle cekıp bu konuya vıdeoyu koyucam hatta sızın araba cok yakıo demeyesın dıe 2 tane manuel 1tane otomatık r53 s de cekıp koyabılırm . sonucta sende uzun sure kullanmıs ve halende cooper s kullanıyorsun ama ortada 1 lıtre fark yok yakıtta baya fark var .
    Mustafacım valla jokey çok önemli.70 de sabit hızla kaç yaktığın değil,70'e çıkarken kaç saniyede çıktığın önemli O manıtkla tapa gaz 120 ye çık-in çık-in derken mini yakıtı fena hüpletir senin kastettiğin şey o bence.Mesela sadece şehir içi kullanan adam 11-12 litreden aşağı indiremez.Buna eminim.Ama aynı miniylede Görkemin dediği kilometreleri yapmak mümkün Yalnız sadece anlık olarak 3-4 litre olan ortalamalara katılmıyorum.Gösterge gösteriyor mu ? Evet gösteriyor ama kesinlikle 4 litre ortalamayla seyredemez r53 Zaten 55 litre deposu var hadi çok zorlama 50 litrede bırak 4 litre ortalamayla 1100 km gitmesi lazım Ki genelde uzun yolda rekorlar 700-750 km civarlarında r53 ile

Görkem bordun saçmaladığını açık olarak söyleyebilirim Dahasıda var bak ortalama 5.9 fln gösteriyodu.1 depoya 680 km yapmıştım sonra fulledim manzara bu şekilde ama uzun yol deil istanbul içi tem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafacım valla jokey çok önemli.70 de sabit hızla kaç yaktığın değil,70'e çıkarken kaç saniyede çıktığın önemli O manıtkla tapa gaz 120 ye çık-in çık-in derken mini yakıtı fena hüpletir senin kastettiğin şey o bence.Mesela sadece şehir içi kullanan adam 11-12 litreden aşağı indiremez.Buna eminim.Ama aynı miniylede Görkemin dediği kilometreleri yapmak mümkün Yalnız sadece anlık olarak 3-4 litre olan ortalamalara katılmıyorum.Gösterge gösteriyor mu ? Evet gösteriyor ama kesinlikle 4 litre ortalamayla seyredemez r53 Zaten 55 litre deposu var hadi çok zorlama 50 litrede bırak 4 litre ortalamayla 1100 km gitmesi lazım Ki genelde uzun yolda rekorlar 700-750 km civarlarında r53 ile
    katılıyorum bu arada bildiğim kadarıyla 45+6 degil mi depomuz Emre ?
    Üstteki resime gelince ışık yaktığında 694km olmuştu 130km fln range im vardı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görkem bordun saçmaladığını açık olarak söyleyebilirim Dahasıda var bak ortalama 5.9 fln gösteriyodu.1 depoya 680 km yapmıştım sonra fulledim manzara bu şekilde ama uzun yol deil istanbul içi tem.

yok canım non-stop gitsen de o kmleri yapamazsın kesinlikle biliyorum , hatta bc da 4ltler görünce de onlardan fazlasını harcadıgı aşikar ama yine de pek çok atmosferik araca göre ekonomik olduğunu görmek mutluluk verici

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum bu arada bildiğim kadarıyla 45+6 degil mi depomuz Emre ?
    Üstteki resime gelince ışık yaktığında 694km olmuştu 130km fln range im vardı..
    Yok valla Sen fazla zorlamamışsın anlaşılan ama benzin filtresini değiştirmek için dibine kadar bitirdim ben.Sonra gittim depoyu fulledim manzara böyle Gerçi bu fiş eski ataşehir full den,ama filtre değişim sonrası 55.6 litre almıştım opetten ama 54 litre civarında bi kaç kere daha aldım farklı istasyonlardan

Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok canım non-stop gitsen de o kmleri yapamazsın kesinlikle biliyorum , hatta bc da 4ltler görünce de onlardan fazlasını harcadıgı aşikar ama yine de pek çok atmosferik araca göre ekonomik olduğunu görmek mutluluk verici

Aynen öyle..Güncel 1.6 turbolar 1.4 tsi'lar deli gibi yakıyolar..Bu değerleri 200 hp civarıyken yakalmıştım.Kasnak headers egzost iptali vardı Stokken o kadar az yakmıyor bence.Kasnak filtre hafif jant şart.

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 207 gt ile aldığımda bursadan mersine 90ı geçmeden geldim.
    Muayne yoktu onun için radarada girersem direk paket olucaktım.
    Yolda depoyu fullediğimde kalan menzili 1300lü bi km görmüştüm.
    Dizel fiestamda o km yi görmedim sevindirik olmuştum
    Ama tabi otobana girince 140 150 gittim 10 dakika sonra falan 550ye düşmüştü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guclu arabalar son vıtesıde uzunsa 80 100 120 km hızlarda, anıde hızlanma yapılmazsa gercekten az yakıyorlar,
    vectra 2.5 motor 230 bg makıne 1.4 ton 5.4 5.5 ortalama ıle gıdıyordum 95 100 km hızla.. 80le gıtsem dahada ınerdi, kı son vıtes cok uzun deıldı,
    yakıtı içer denen makınenın degerlerı bunlar, sehır ıcındede 12 13 arası, kullanma seklı cok onemlı tabıkı..
    focus yada bmw uzun yolda cok daha fazla yakıyor...

zorbeykesman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun yolda cruise kullanırsan çok az yakıyor.
    Bu resimde 100 liralık benzinle yaptığım km duruyor.

Bu arada yunus oda birşeymi bende onun daha güzeli var.

Ortalamanın ise 8 litreler falan olması bende yalan kesinlikle.
    Benim arabam '06 MCS A/T M7 %16 Kasnak, Hava Filtresi, Headers, One Ball var ve ortalamam 13,4.
    www.MINIciyiz.biz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O 2.manzarayı görmemek için koy 100 lira diyip hemen istasyondan uzaklaşıyorum Bi seferde 200 lira vermek çok koyuyo valla...Bu arada seninki otomatik uzunda bizimkilerden az yakar çünkü daha yüksek km'de daha az devir çeviriyosun Ama şehir içi işler değişiyor

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sehir ici dikkatli kullanim 12-12,5... Dikkatsiz kullanim 16 civari benim aractada var kasnak header vs.. Ben beceremiom bu az yakma olayini anca uzun yol sabit 100-110 6,5-7 litre..

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikkatli kullanımla 12 litre naptın abi sen ya
    ben karma kullanımda 10 11 arası yakıyorum dikkat edersem 9 civarı oluyor uzun yolda zaten 6 litreler 90-100 ortalama ile çok rahat
    ama kısa mesafe veya dur kalk oldumu çok ciddi fark oluyor..
    görkem de ne derse inanırım hatta şahidim de o ortalamalara adam da beton gibi sabır var ama yanda oturmayın sakın

konuyla alakalı olarak da o paralara o boşlukla hayatta satamaz bence imkanın varsa da 2005 lere bakmanı tavsiye ederim ben de
    YouTube
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yekta genelde kisa mesafe sehirici.. cevreyolu falan kullanmiyorum cok dur kalk olunca boyle malesef.. Sabır yok bide ayagimin ayari yok sanirim

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasnagi takinca viyk viyk sesi duymak icin basiyosunuz gaza yakiyo 12lt tabi bende egzoz sesinden baska ses duyulmuyo o da kafa utuledigi icin az basiyorum gaza haliyle az yakiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kasnagi takinca viyk viyk sesi duymak icin basiyosunuz gaza yakiyo 12lt tabi bende egzoz sesinden baska ses duyulmuyo o da kafa utuledigi icin az basiyorum gaza haliyle az yakiyorum
    Sen coktandir binmiosun alismissin dizele gp yatiyo bayadir son bindiginde benzin 3 liraydi 350 krş yakiodu

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben yaktigim litreye gore hesapliyorum rakami yoksa en son dedigin gibi 35-40 kurus gibi yakiyodum zamlardan sonra olsun olsun 45 kurus olsun.. 55-60 kurus yakiyo denildi o kadar yaksa hemen satar 6.0lt motorlu bi amerikan alirdim zaten en azindan sesini dinlesem o bile yeter gurul gurul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu mcs yakıt konusuna döndü vay arkadaş

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bu arada kasnaklı arabada orj cooper sten daha az yakıo onuda ben test ettim

zamanında cooper s stockken 10 itrenin altına inemezdim parçaları taktım 7-8 arası yakmaya başladım normal insan gibi sürünce
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba güzel duruyor ama donanım olarak en boşu o paralar verilmez diye düşünüyorum ,illa cooper S alacaksan bence turbo lu alma küçük bir tafsiye SÜPER CHARGER lı alman daha iyi içindeki sesi daha güzel, arıza konusunda daha az başın agrır .( bu benim fikrim )
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)