cant kapağı gibi görünen şeylerin içinden lastiğin sibobuna hortum girişi var açıkçası daha bu gün geldi tam anlamıyla bende tam inceliyemedim:)
Printable View
cok fena bır makne
valla şu foto var şimdilik jant kapağının alt kısmına dikkatli bakarsanız ince hortumu görebilirsiniz zaten jant kapaklarıda fren vestanozu gibi birşey
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/10/12258.jpg
ve araç EURO 5 dikkatinizi çekerim:D:D:D
abi o degılde sen nıye lastıgı delmeye calısıyosun? :D
Aracın heryerinde bi olay var ya , enteresan :)
10 ay kullandım 1994 modelını :D
cok ıyı araçtır gerçekten
babamın bir arkadaşı askeriyeden sanırım bunların eski model hurdalarından alıp karavan haline getirmişti :D
çok yapılı araçlar vur dağ bayıra valla :D
aynen askerde 13 ay'a yakıın kullandım 94 modeldi sanırım oda ve felaket bişeydi
bu 2010 model EURO 5 ama kasa hemen hemen aynı:D
yok be panpa,aslında bu gıbı seyler komutanların uzerıne zımmetlıdır..komutanlarda kademelerde asker ıyı baksın,bı cacık olmasın dıye yalandan uzerıne zımmet yaparmıs gıbı takılıyolar...ee bızım ınsanımızda bıraz yusuftur böle konularda taktır edersinki,canını alırsın o arabadan bi şey alamassın :D :D bi şey olursada kımseye bısey olmaz komutan gıder tutanagını tutar askerıyede yaptırır.. herkes mutlu bı sekılde iştimaya akar :D
vay vay hurafeymis demekki :D gidince gorecez bakalim ...
yazik gunah ya , saf askermin gozune uyku girmez valla :d
ama aslında garip bi milletiz zimmet muhabbetide olmasa zevkine daga taşa vururuz zorlarız falan filan degisik isler :)