|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Kadett Gsi
|
yaklaşık 1 haftadır bahçemize sığınmış bir VAN kedisi var , evden atıldığı aşikar , 1 haftadır bahcede ki kolisinde yaşıyor , rahatı fena değil , aç değil ama ev kedisi olduğundan ona yeni bir EV bulursak daha mutlu olacaktır.
akşama resminide eklerim , nesli tükenen Van kedilerinin güzel örneklerinden , gayet uysal ve sakin bir kedicik. tuvalet eğitimi vb olduğunu sanıyorum , çünkü daha önce kesin evde yaşamış . bizde köpek olduğundan eve maalesef alamıyoruz , ilgilenen arkadaşlar burdan benimle irtibata geçebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
il olarak istanbul galiba...
istanbul dan bir ilgilenen çıkmaz ise ve ulaşım imkanlarımıza göre ben sahiplenmek isterim... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
hayvanları canları sıkılınca sokağa fırlatıp atıyolar vicdansızlar. umarım bakabilecek biri bulunur. kimseyi bulamassan bizim fabrikaya getirebilirsin ev kadar hijyenik değil ama burda kedilerimiz var yaşar gider onlarla
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Ben Antalya'dayım. Evde bir kedim var. Umarım İstanbul'dan sahiplenecek birileri çıkar. Yoksa bende alabilirim..
__________________________________ İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD) |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Pardon arkadaslar yeri belirtmemisim
istanbul Anadolu yakasinda Umraniyedeyizistanbul disindaki arkadaslarin alakalarina tesekkurler ama istanbul'dan birinin almasi sanirim cok daha kolay olur , bakalim |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
unı sırasında eve cıkmış olsam alırdım keşke anne ızın versede omur boyu sahıplensem.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|