biz adamı madam yaparız madaaam
Printable View
biz adamı madam yaparız madaaam
soradan gömmeLi :D ver coşkuyu kolonlara :D :D
kolpaçino 1 de trafik polisi olayı bombadır yaa
poliş 1 : adama uçak çarpmış parçalanmış
polis 2 : yoğğğğğaaaaaaaaaammmmmmmmm..... goyim =)
bende şimdi geldim filmden hakkaten 2. yarısı çok iyiydi gülme krizlerine girdim izlenmesi gereken bi film.
Gittim bugun. Gideri var. :D
İlk film kadar olmasada buda çok güzeldi :D
Sabri aga çok pis kumpasa düşürdü yalnız :D
güzel filme benziyo izlemek lazım :D
İlk filmin yerini tutamaz fakat tarçınıma binmezmisin sahnesi bir de keşke bu arkadaşa bir şey yedirip-içirtmeseydik sahnesi iyiydi.
Yine "yor yolgunu" gibi espiriler vardı yeniden izlemek lazım. :D
http://www.youtube.com/watch?v=60N18ulbVOc
onu bunu bılmem beylerde 72. kogustan falan bahsedılmıs.sakın gıtmeyin cok fena kazık yıyosunuz
harbi bombaydı,yine üfledimi lan bu sahneside çok iyiydi :D
sen nediyosun len değişik :D
Kolpaçino çok iyiydi hala espirileri doner arkadaslarla. bu filmede yarın muhtemelen gidicem.
arifle şahin favori :) maslak sanayide geçen birkaç sahne var... Benim bi dayımın oğlu var mermiye kafa atıyo ağğbiii:) bu arada çok gerekli bilgi değilde galeri Vega, s&s in yanı :)
ilkindeki uçak indiren lavuğa çok gülüyorum ya hahah şengüller otomativ her türlü sigorta kasko..:D
hhahahahahaha birden gözümde canlandı süperdi :D:D:D
YouTube - kolpaçino kek yine adamın hali.avi
muazzamdı film herkese tavsiye ediyorum.
özellikle komiserin karşısında şov yaptıkları sahne süperdi. ilki çok iyiydi bu onu 4e 5e katlamış...
ben burda size kaliteli bi yaşam sunuyorum...
Dün gittim. Çok beğendim. Baya güldürdü. Film boktan kalitesiz Türk komedi filmlerinden değil. Filmde kalite de var. Tavsiye ederim. Bravo Şafak Sezere.
En kısa zamanda gidicem çok iyi yorumlar duydum bende :)
Arif'in herkese gider yapması çok güldürdü beni..barda silahıda tavana sıktı sıkarken de karamürseltepe çocugu mu sandınız lan diyor :D :D
Sabri abinin kostümü çok güzeldi :D
çogu türk komedisinden iyiydi bence ,konu olarak recep ivedikten de iyiydi..İnşallah üçüncü film'i çeker .Başarılı yapıyor gerçekten tebrikler şafak sezer
dün gece beyaz şovdaydı şafak sezer gerçekten güzel bir film olmuş gidip izlemek gerekir...
Birazdan girece bende filme umarım ilk film gibidir :)
YouTube - Çalgi Çengi Fragman
Org'la şarkı söylemeye bayıldım :D
offf :D
yarın kesinlikle Kolpaçinoya,hafta içide vizyondaysa eğer Çalgı çengiye giderim
Bende gittim bugün özellikle ilk bölüm çok iyiydi:)
Cesaret hapımı içmiş lan bu.
Sabah yürekmi yiyip geldin lan sen
Bunlarda çok iyiydi:)
filmden yeni çıktım
fena değildi güldürdü şafak sezer yine etkisinde bıraktı bizi
ilk sahneye iyi güldük ev bakma olayına :) ayrıca yanındaki elemanların tiplemeler ilk filmdeki gibi çok iyiydi :)
Az önce geldim bende :) çok güldüm bazı sahnelerde ama ilk ffilmdeki konu bütünlügü yoktu, bi kaç sahne harbi zorlama olmuş. herşeye ragmen iyiydi :D
esas bomba disko kralında :D
bir kaç sahne dışında çook komik değildi.
Şafak Sezer hayranları tereddütsüz gidebilir.
Vodafone 'kırmızı ' yı da araya sıkıştırmış :)
Film güzeldi. Güldürmesini biliyor şafak sezer.
Filmin tek bir karakter üzerinde olmaması , yan rollerin ortaya çıkmasını çok beğendim. Arif ,şahin , yeni şoför, bar müdür, bombacı ve bar sahibinin sahneleri üst seviye olmuş. ama arif mükemmel oynamış. İlk filmden favorimdi zaten.
Birkaç sahnede kopukluk var ama o kadar da tolere göstermek lazım.
Birincisine güldüyseniz , bunu da seversiniz.