|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GRA GC
|
Çınarlı toyota akdemirleri izmirliler bilir. Alsancaktan , wosmerin önünden , bahsettiğim toyotaya doğru gidiyordum. Halkapınar metronun yanından sola döüp tren raylarından geçerken akdemirlerin yanındaki benzin istasyonundan siyah bi duman yükseldiğini farkettim. Ama benzin istasyonun yandığını aklımın ucundan bile geçirmedim.
Oysaki LPG tankları alev almış. Tren raylarından geçtikten 15/20 metre sonra anladım ki benzi istasyonu yanıyor. İnsanlar koşarak uzaklaşmaya başlamışlar ve hiç abartmadan soluyorum , 1 veya 2 saniye içinde ortalık alev topu oldu. Önümdeki araba ile beraber ben ve arkamdaki arabada durmuştuk. İşte o an inanılmaz bir şey gördüm. Benzin istasyonundan alev almış bir benzin tankeri çıktı ve üstümüze geliyordu. Aramızda max 40/50 metre vardı. Geri vitese taktım ama arkamdaki araba stop etti. Derken çalışıp geri geri dip gaz gitmeye başladım ve otobüs durağı için yapılmış cep te geri vitesin dibini gördüm. Arabayı çevirdim ve alsancak istikameetine tersyöne daldım, gelen arabaların aralarından , halkapinar köprüsünün girişine kadar gidebildim. Yol tıkandı ama ben köprünün başladığı yere kadar gelmiştim. Aranın burnunu köprüye çeviremeyince bütün köprüyü geri vites geçtim g.t korkusundan. Video çektim akşam eklecm . Bildiğin ölüyodum yaa ![]() ![]() İnşallah kimseye bişey olmamıştır __________________________________ Engine Type: EJ20G |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
sonunda sanki rüya gördüm yazıcan diye bekledim çok geçmiş olsn dilerim kimsede bişey yoktur. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '07 Evo & '88 GTI
|
Geçmiş olsun ya çok kötü olmuş...
__________________________________ 19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Metrelik Emniyet Kemeri |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sattim..
|
Allah korumuş ustad,, bi daha olmaz inş,,,
tarihin en buyuk felaketini yaşayan japonya,, enteresan gelişmeler izmir,, hayırlısı diyelim harbiden.. Saygılar Rıdvan. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: honda civic
|
allah korumus gecmıs olsun
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Geçmiş olsun iyi soğuk kanlı davranmışsın,.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: citroen c4
|
büyük geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Geçmiş olsun.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
kimseye bişey olmamıştır inşallah...
geçmiş olsun... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 2004 Accord 2.4
|
Geçmiş olsun..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Megane 3 Dci
|
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Bana da bir saat önce eşim söyledi olayı, can kaybı yoktur inşallah.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: .
|
Az önce haberlerde okumuştum tanker alev alınca şöför tankeri istasyondan çıkarmaya çalışmış.Geçmiş olsun bu arada.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: POLO 6R & ...
|
geçmiş olsun .. fena bi durum Allah korumuş
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
geçmiş olsun..inşallah kimseye de birşey olmamıştır.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
film gibi allah kimsenin başına vermesin gerçekten cok soguk kanlı davranmışsınız
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: -
|
büyük geçmiş olsun çok soğuk kanlı davranmışsınız.ben olsaydım o arkanızdaki stop eden arabanın sahibini kurşunlardım o panikle
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
geçmişolsun harbi film gibi
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
![]() İZMİR’in Halkapınar bölgesinde bir akaryakıt istasyonuna yakıt boşaltan tankerde yangın çıktı. Şoför Engin Koçak, yanmaya başlayan tankeri akaryakıt istasyonundan ana yola çıkardıktan sonra, araçtan son anda inerek hayatını kurtardı. Tanker yolun ortasında alev alev yanarken, şoförün çabasına rağmen akaryakıt istasyonunda da yangın çıktı. İstasyondaki 4 otomobil ile yanan tankerin yanından geçerken alevlerin sıçradığı bir otomobil de yandı. Can kaybının olmadığı belirtilirken, olay yerine itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. Çok sayıda itfaiye aracı, hem akaryakıt istasyonundaki, hem de yakıt dolu tankerdeki büyüyen alevlere müdahale ediyor. __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
video yu nası çektin hocam. büyük geçmiş olsun.çok merak ettim.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |