Km cok yuksek.. Yerinizde olsam 1.4tsi gt lere bakardim. Hem de daha dusuk km li gt bulabilirsiniz..
Printable View
Km cok yuksek.. Yerinizde olsam 1.4tsi gt lere bakardim. Hem de daha dusuk km li gt bulabilirsiniz..
otobana cıkıp 180 sabit ankaraya gidince dizel ile benzinli farkını insan cebinde iyi hisseder diye dusunuyorum 90 sabit hangimiz gidebliyorki ?
1.4 tsi çok yakıyo diyenlere inanmayın bence.
daha dün kullandım. istediğiniz kadar basın ya.
8 lt üzerine ancak çıkarsınız.
bende tsi tavsiye ederim.
illa dizel olacaksa elbette tavsiye edilir.
dizel vwnin işi zaten. ;)
bence 2.0 tdi yazılımla şaka makinası olur...
Malesef trafikte milletin dibine kadar tapa gaz gidip acı fren sonra tekrar tapagaz giderseniz elbette ki dediğim rakamları göremezsiniz. Ancak ben bu değerleri görürken kaç defa redline a kadar gazladığımı bilmem. Ayrıca bu kadar ince hesaba gireceksem zaten benzinliye binmem. Bir de torku yok dediğin araç 240Nm 1750-4500 rpm arası tork üretiyor. Dikkatini çekerim burada kıyasladığımız dizel 2.0lt.!!! 1.6lt. değil... 1,6lt dizel ile kıyaslayacaksan 1,2TSI kıyaslamak gerekiyor. ;)
TSI ile neden kıyaslanılmış anlamadım açıkcası , birisi dizel diğeri benzinli bir araç..
Şu devirde 2.0TDI mantıklı seçimdir hatta ciddi keyiflidir golf5 2.0 tdi'ler...yazılımla felan...
2.0 dizelin vergi dezavantajı var.
düşük hacimli benzinli tavsiye edilmiş.
golftede benzinlinin karşılığı tsi olduğu için kıyaslama tsi yönünde olmuş.
ben neden tsi ile kıyaslandığını yazdım.
illa tsi olsun demedim...