|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ' DS 6477
|
arkdslar dun aksam saat 17.30 cıvarı istinye parka gıttım,
otopark gırısınde guvenlık bagaja baktıktan sonra aracın ön tarafında duran güvenlıge arkada da plaka yok dedı. (ön'de de arkada da plakam yok normalde) nys.. ön taraftakı guvenlık cama yaklasıp sag cekermısınz kontrol yapıcaz dedı. dedım hayırdır ne kontrolu, dedı plakalarınız yok ruhsta bakmamız lazım flan fılan vs. eğildim arka koltugun ordan plakayı gosterdım.dedi 2.plakayıda gormemız laızm ruhsata bakıcaz flan. dedım bende sızın kımlıgınıze bakabılırmyım dedım-nie dedı dedım polısmisiinz guvenlıkmısınız? özel guvenlıgınz dedı- dedım hıc bı sekılde ben sıze ruhsat gostermk zorunda degılım. dedı istinye park özel bi mülkiyet oldugu ıcın plakasız alamayız. bnde dedım aracta bnm özel mulkıyetım ıstersem plaka takmam ıstersem 5 tane takarım,bu sırada arkada da baya kuyruk oldu, ama beyefendı flan derken, gazladım girdım otoparka.. ama anlamadım ne iş boyle bsey mümkünmü arkdslar ya ? |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
benide bugün LPG var diye sokmadı adiler
![]()
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
İlginç..Plaka olmayınca çalıntı falan sandılar herhalde..
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Hahahahaha çekirdek alıp gelem gecenin hit konusu bu la
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Plakasız araçta bomba hırsızlık vb olma ihtimali yüksek olduğu için böyle birşey olabilir.
Sonuçta kamerada sarı çizmeli mehmet ağa oluyor giren çıkan araç. Bende eski arabamda önde plaka takmıyordum forum'da aynısı dendi. Bende sizin gibi polis bana sormuyor senmi sorucaksın gibi bi çıkış yaptım abi böle böle kameradan bakıyorlar sıkıntı oluyor falan dedi haksız yere çıkış yaptığımı anladım kusura bakma demiştim. __________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Ruhsat isteyemezler. Plakan niye yok diye hesap da soramazlar. Ama içeri almayabilirler..
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Sokmamakta haklı. Kaçak arabamısın, çalıntımısın? adamların mülkiyetine giriyorsun. Doğru davranış yani.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
masaya gitseydin abi,orası kapalı değildi.sonrada iceri girerdin D :![]()
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
sen ıyı nıyetlı olabılırsınde onlarıda dusunmek lazım teror saldırıları fılan oluyor .. onlar haklı gıbıler bence
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
cok normal otoparkda bi araca carpsan kacsan nasıl tespit edicekler seni
__________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: A3
|
Hadi girdin sen benim aracıma çarptın plakasız aracınla.. Bende sormayacak mıyım bu otoparkın kamerası yok mu? Açıcaz kayıtları aa araba var ama plaka yok..
İçeri alamayız diye kabalık yapmak yerine kontrol etmek istemişler.. Bence bu durumda o şekilde otoparka girdiğin için haksız taraf sensin.. |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
içeri almama hakları varda
ruhsatınıza bakıcam vs kısmına hakları yok plakanız yok içeri almıyorz diye çevirmeleri yapılması gerekendi arkadaşlar abartmışlar bence
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: var
|
güvenlik haklı tabiki bide konu acıyosun
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Herkes söylemiş zaten söylenmesi gerekeni,muştu abi yıktın beni
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
Yooo bence guvenlik hakli degil guvenlik yapmasi gerekeni yani kusura bakmayin beyefendi plakalariniz olmadigi ici otoparka alamayiz surdan geri donebilirsiniz deseydi guvenlik hakli olurdu ama ruhsatinizi gorebilirmiyiz deyince guvenlikte haksiz duruma dusmus polis misin ruhsat soruyon gorevin neyse onu yap gitsin
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
sende haklısın güvenlikte haklı ortası bulunamamış olayın ama olsun içeri girdiyseniz sorun yok
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
otoparka sokmama konusunda güvenlik haklı ama yaklaşım tarzı yanlış ilk baştan açıkça izah etseydi ne için alamicağini seninde ters cevep vermene gerek kalmazdı
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: C180 CGI
|
güvenlik sebebiyle haklı olarak dikkatli olmaları lazım.. bende APP leri taktıktan sonra bagajda orjinaller duruyordu güvenlik görünce bu plakalar ne die sordu izah edince sıkıntı çıkarmadılar.. gayet normal birşey..
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
Zaten bende kil oluyorum istinye park guvenliklerine arabayi valeye vericem diyorum zorla otoparka sokmaya calisiyo adamlar otoparka birakip masaya yurumek bisey degilde masada yemegi yedikten sonra geri otoparka yurumek koyuyo bana arabaya varinca tekrar acikiyorum
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|