Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 13-03-2011, 20:31   #1

serkan6606 - ait Avatar

Otomobil: Serçedes

Anne'nin arabadaki hız korkusunu yenme ? [psikolojik yardım ]

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar ciddi bir konuda yardım istyorum aranızda psikolog abiler varmı biraz komik bi konu ama ciddi bi konu benim annem tambi araba düşmanı :S söyle 40 50 60 'la seyir etcen onın için :S 75 80 i geçdinmi dünyayı dar ediyo bana cıglıklar atmaya baslıyo :S arabadan cok korkuyo özelikle ani hızlanmalarda cok enteresan tepkiler veriyo :S misal trafikdesiniz aniden önünüzdeki aracı sollamanız gerek yada sarı lamba yanıp sonuyo gaza azcık dokunsanız geçicek ama annem ani hızlanmalarda cok felaket tepki veriyo benm arabama o yüzden hiç biinmez mecbur kalrsa hızlı gitmek farklı bi olay annem hız denmeyecek suratlarda bile ortalıgı ayaklandırıyo bu iş inada binni anneme psikojik yardım alması gerekdigini anlatdım ama ben delimiyim :S yavas sür arabayı diyo bana yav illahaki baska bi arkadas cıkar anneside böyle durumda olan bana yardım edin yav bıktım artık sohbet koyu olursa örnek yanında bi akraba olursa sorun yok misal 2009 yazında ben askere gimeden evel amcamlarla yozgat'a gittik onun arabasıyla araç ; vectra a gt gelirken al yigenim sen sür dedi yengem annem babam muhabbete koyulldular çerikliye kadar sakin gittiim çerikliden sonra bi asıdım 110 120 bandından hiç inmedim taki annem bana bagırmaya baslayana kadar mamaga felan varmısdık o zamanda ankaradaydık neyse bana yardım edin :S(
serkan6606 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:32   #2

Günkut - ait Avatar

Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx

Devamlı annenle gezmiyorsundur yanındayken sakin git problem çözülsün..Senin yine iyi rexi alalı 7 ay oldu daha binmedi annem

16EC813´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yok laa harbi elime aldım
overblack´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hosuna gittimi
Günkut isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:32   #3

hakotech - ait Avatar

Otomobil: Z-51 CORVETTE C6+BMW X5+AUDİ A6

dostum her anne aynı korkulacak bi durum yok benimkide aynı tepkileri veriyo hatta biyere gıdecekse yok ben taksıyle gıderım dıyo o derece yani..
hakotech isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:33   #4

onursumer - ait Avatar

Otomobil: Hyundai Getz 1.4 Dohc

onursumer - MSN üzerinden Mesaj gönder
benimkide kendi kullanırken çok rahat artık ben mudahale ediyorum anne napıyorsun diye ama yanıma oturunca yavaş duzgun kullan falan deli ediyor beni

psn: onursumer

135
├┼┼╕
246R
onursumer isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:33   #5
TechTurkey

Low-Rider - ait Avatar

Otomobil: Corsa C

Hakoya katılıyorum valla her anne aynı heralde.

Benimki kendimi bildim bileli araba sürüyor şoförlüğüde iyidir ama yan koltuğa geçti mi durmuyor çenesi
Low-Rider isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:37   #6

TaGo - ait Avatar

Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive

Annemde kayınvalidemde aynı kardeşim. İvmeye dayalı çığşık sendromu var. Bir yanlışlık yok.

www.ilgincbirsey.com Herkes için ilginç birşeyler...

PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz.
TaGo isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:37   #7

Alper_ - ait Avatar

Otomobil: 106 gti

annenizin tepki vermesinin sebebi sizin aracı sert kullanmanızdan kaynaklanıyor gibi..ani hareketler yapmayın sakin kullanın..korkuyor olabilir bunda anormal bir durum yok..bence siz kullanım tarzınızı ona göre ayarlayın.
Alper_ isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:39   #8

hakotech - ait Avatar

zannedersem her arabaya anne sensoru takıyolar..anne binince az bi ivme verince bluetooth ıle anne uyarılıyo ve cığlık mod aktıf hale gelıyo az daha basarsan terlik mod on dıye kadranda bile görebilirsiniz..
Eski 13-03-2011, 20:40   #9

serkan6606 - ait Avatar

gnkt´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Devamlı annenle gezmiyorsundur yanındayken sakin git problem çözülsün..Senin yine iyi rexi alalı 7 ay oldu daha binmedi annem
ya babamın arabasına hiçç binmezzz babam lafdan hiç anlamaz atında 2.0 croma var ondan evelde vectra cdx vardı ben babamın km kadranında otobansa yol musayitse 100 den aşşa yazdıgını görmüyom bizim akrabaların alayı ankara sincanda genelde pursaklardan otobana cıkar ordan gideriz genedede babam sürüyosa arabayı tamam vuuu anneme gıcıklık olsun diye koparır bizi ama annem beni arabanın içinde resmen rezi ediyo hiç bişey yapamazsa kafama vuruyo babamla gezerkende oyle bagırıyo cagırıyo arabayı yavasatıyo otobüs taksidede aynı annem yasca bıraz buyuk anne tarafının en büyügü bayramlarda fean hep anneme gelirler annem pek dısarı cıkmaz bi yere gitcekse mutlaka ben götürürüm ve bana dünyayı zindan ediyo :S hayır arabama almıyorum desem aşalıyo senin teneke parçanamı kaldık diyo psikologa gidek diyom ben delilmiyim sen git oraya hızlı araba sürüyon diyo

Son Düzenleyen serkan6606; 13-03-2011 20:43.
Eski 13-03-2011, 20:44   #10

Günkut - ait Avatar

serkan6606´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya babamın arabasına hiçç binmezzz babam lafdan hiç anlamaz atında 2.0 croma var ondan evelde vectra cdx vardı ben babamın km kadranında otobansa yol musayitse 100 den aşşa yazdıgını görmüyom bizim akrabaların alayı ankara sincanda genelde pursaklardan otobana cıkar ordan gideriz genedede babam sürüyosa arabayı tamam vuuu anneme gıcıklık olsun diye koparır bizi ama annem beni arabanın içinde resmen rezi ediyo hiç bişey yapamazsa kafama vuruyo babamla gezerkende oyle bagırıyo cagırıyo arabayı yavasatıyo otobüs taksidede aynı annem yasca bıraz buyuk anne tarafının en büyügü bayramlarda fean hep anneme gelirler annem pek dısarı cıkmaz bi yere gitcekse mutlaka ben götürürüm ve bana dünyayı zindan ediyo :S hayır arabama almıyorum desem aşalıyo senin teneke parçanamı kaldık diyo psikologa gidek diyom ben delilmiyim sen git oraya hızlı araba sürüyon diyo
Valla arkadasım yukardaki yorumlara bakarsan tum anneler aynı yapıcak bişey yok eski arabamda bende enseye tatlı sert bir tokat yiyordum yapıcak birşey yok

hosuna gittimi
Eski 13-03-2011, 20:44   #11

coyete - ait Avatar

Otomobil: evo6 tm crx

en azından size karışan annenız var
coyete isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:48   #12

serkan6606 - ait Avatar

coyete´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
en azından size karışan annenız var
üzücü bir durum varsa hatıratdıgım icin özür dilerim

gnkt´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla arkadasım yukardaki yorumlara bakarsan tum anneler aynı yapıcak bişey yok eski arabamda bende enseye tatlı sert bir tokat yiyordum yapıcak birşey yok
hocam ben anneme diyorumki psikologa gidelim sendeki hastalık ötesi ama ikna edemiyorum tamam dayı basarsın 160 180 ortalıgı toz duman yaparsın makasları arka arkaya patlatırsın ama annem ani hızanma sendromu var gaza soyle dokun tamam ayvayı yedik çantasında tugamı tasıyo nabıyo bu kadın bu sendromu atlatan arkadaslar varmı aranızda ne kadar sakin sürersen sür burası türkiye trafikde ne olacagı beli omuyo
Eski 13-03-2011, 20:49   #13

coyete - ait Avatar

Otomobil: evo6 tm crx

siz değerini iyi bilin yeterli benim için
coyete isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:49   #14

ÜSTÜNERC - ait Avatar

Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011

Kardeşim yavas git olsun bıtsın annemde bınmez benım arabama 1 keresınde ısıklarda 2 arabanın ortasından gecmıstım 130 ile annem iptaldı
ÜSTÜNERC isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:53   #15

doush - ait Avatar

Otomobil: CG8

doush - MSN üzerinden Mesaj gönder
Benim annem de öyle.. Öne bile oturamıyor.. Arkadan da sürekli karışırdı babama arabamız varken.. Başkasının arabasında karışmıyor ama gerginliğini görebiliyorum Güçlü bir araba alırsam güzel bir planım var Kemerini bağlayıp basa basa gidince belki geçer, korkunun üstüne gitmek gibi

DRaGGeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sabreden derviş sabretmekten gebermiş modundayız.
doush isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:54   #16

Günkut - ait Avatar

doush´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim annem de öyle.. Öne bile oturamıyor.. Arkadan da sürekli karışırdı babama arabamız varken.. Başkasının arabasında karışmıyor ama gerginliğini görebiliyorum Güçlü bir araba alırsam güzel bir planım var Kemerini bağlayıp basa basa gidince belki geçer, korkunun üstüne gitmek gibi
euhasdhuasd kafana kask alman lazım bence ehuahduhaduh

hosuna gittimi
Eski 13-03-2011, 20:54   #17

cabriolet - ait Avatar

Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6

Valla benim annem hic karismaz ve korkmaz yazliga giderken falan hep 200 ustu giderim sakin sakin oturur yanimda
cabriolet isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2011, 20:56   #18

Günkut - ait Avatar

cabriolet´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla benim annem hic karismaz ve korkmaz yazliga giderken falan hep 200 ustu giderim sakin sakin oturur yanimda
Sakinleştirici filan vermiyorsun dimi abi o şartlarda cok zor vallahi kendi annemi göz önüne aldım da bir an icin yok yani öyle bir ihtimal

hosuna gittimi
Eski 13-03-2011, 20:57   #19

hakotech - ait Avatar

cabriolet´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim, yıllardır kimliği mechul top geardakı stig senın anne olmasın? ellerin operım tayzemın

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 22:31 ::::