Hahahaha, bende bundan bahsediyordum. Annem ve anneannem tedavi olmuslardi o gun :D
bu konuyu dert etme bence o varken yavaş git yapcak bişi yok. benimkide 40 50 ile giderken gözlerini kapatıp dua etmeye başlıyor. anne napıyorsun? diyorum. hızlı gidiyorsun diyor.
kadrana bak 40 diyorum.
hııı demekki hani araba çok bağarıyorya ben hızlandın sanmışım diyip rahatlıyor filan.
bende 140 150 lerin altında pek kullanmam mümkün oldukca otoban ama annem oldumu mecbur baştaki 1 i silin yani. yapıcak bişi yok anneler böyle. emin olun kendilerinden cok size bişey olucak diye korkan insanlar bu annelerin geneli.
Zaten şehir içi şehir dışı sakin gittiğimden annem birşey demez, bir tek otobanda sürat bayağı artar onada ses çıkartmaz :)
Arada babam biraz hızlansana der ama beni hızlandıramaz :D
Benim annemde arabaya bindimi nerdeyse hatim indirir Kuranı Kerimi varıncaya kadar.Galiba hemen hemen herkezde oluyomuş :)
ehehe, anneyi bi turbo civic vb araca bindirilem, o tecrübeyi yaşadıktan sonra senin araç son derece huzurlu gelecektir :)
bence hiç bieşy bu anne paniklemesinin önüne geçemez çünkü günlük hayatta neler duyuyorlar neler görüyor neler izliyorlar. sürekli beyinlerinde "benim cocuğum dışarıda " sorusu dönüp duruyor sürekli bizleri düşünüyorlar,korkuyorlar tabiki. bence çok güzel bişey tam bi annelik duygusu sergileniyor merak endişe korku tepkimesi oluşuyor.
şahsen çoğu zaman sırf annem meraklanır korkar diye yavaş giderim annem olsada olmasada.
her anne farklı koşulda panikliyordur ama hepsinde aynı korku vardır bence.
mesela önceden benim kullanmamdan korkardı şimdi karşıdan gelen sürücü zarar vericek diye korkuyor.
sizin işinizde zormuş annem babama gaz veriyo yürü diye
babannem 90 yaşında babama tıme trial yaptırıyo şuraya şu saatte gideceksin diye
eski coupe 3.18 e30 ile 160'dan aşşağı düşürmedi babamı ne yavaşlıyorsun diyo hadi yetişmemiz lazım köye,yemeğe, kahvaltıya vs.
ama benimde çok tanıdığım gaza tepkisi telli m50'den daha fazla olan bayanlar var
benim sorunum annem ve ablamdaki ses düşmanlığı bırakın eksozu arabaya kolon taktırmıyorlar