benim annede bi problem var o zaman :)
bastikca kadinin yuzu guluyor :)
ani manevra yapmadigim surece orali bile degil..
benim annede bi problem var o zaman :)
bastikca kadinin yuzu guluyor :)
ani manevra yapmadigim surece orali bile degil..
ailemleyken çok yumuşak kullanırım zaten işimde bu ama ben marşa basıyorum o başlıyo okumaya taaki inene kadar bende inince allah kabul etsin aney diyom güle güle gidiyo işte :)
Annem dualarla biniyor ama hızdan korkmaz :D
Babamdan araba sürmeyi öğrendiğim için ne olursa olsun hala öğrenmediğimi düşünüyor ve çok tedirgin :D
benimkide öle cok karısmaz bizimki sadece ondekine yaklasma arayı tut derdinde babamda aynı :D kokunde frene basma 5 km oteden bascılardan
anneler demişken yektanın annesini maşallah cooperını alıp gazladıgı bile oldu demişliği cok var :D
annemle bi sorunum yok 180+ hızlara kadar sakin oturur sonrası hızlarda biraz daha yavaş gidebilirsin der o kadar bence biraz sakin kullan bi süre sonra alışırlar
BENIM ANNEM CAN BE REİZ BAZEN YAPIŞTIR bakalım OĞLUM DİYO O AN ONU SEVDİĞİMİ DAHA ÇOK ANLIYORUM :D
Bizim tek derdimiz egzoz :)
O sorunu ben şöyle çözdüm aynı sorundan bende sıkıntılıydım sadece tek şey fark ettirmeden klasik müzik çalıcak arabada sende sessiz sakın basacaksın gaza zaten 4-5 kere aynı şeyi yap hıza alışması uzun sürmüyor ;)
bizimkide iyi araç sürer ama ben sürdüğüm zaman yavaş git diye uyarıyor durmadan
bayanlarda genelde bu oluor bnm hatunda öle sokak arasında 1. viteste sıksam bagrıo hemen ama otobanda 200 üstünde tık yok :D alanın darlıgı ve motorun sesi bu tur şelere yol açıyor direksiyona geçirip kendilerine aynısını yaptırdıktan sonra alışıyorlar ben denedim uyguladım oldu :)
herkesin annesinde herhalde aynı sorun var.benimkide öyle ama çok kötü birşey sürücününde dikkatini dağıtıyo mesela bende son dönemlerde hastalık oldu bir iş yaaprken bana çok dikkatli ol deniliyorsa o işte mutlaka sıçıyorum yanlış yapıyorum.annem de ben araba kullanırken sürekli böyle şeyler yapması yüzünden kaza yapıcam ondan korkuyorum.
zamanla alışıyolar ya bendede öyleydi 70 80 de bıdı bıdı başlıyordu şimdilerde daha iyi yazlığa falan giderken 140 150 giderken sesi çıkmıyor
bence bu yavaş hızlı meselesi sadece güvenden kaynaklanıyo :) benım annem hiç karışmaz araba kullanırken hatta bazen yanlıyacagım zaman sıkı tutun dıyorum :) yanladıktan sonra deli şey deyip gülüyo :D yani tamamen güven :p
şehir içerisinde sakin kullandığım için öyle bir problemim yok çok şükür :) ama kız arkadaşım ( varsa :D ) yada annem bindimi 2 kat daha sakin kullanıyorum.valide hanım arabaya bindimi sevdiği müzikler açılır sakin sakin sürerim iki tarafında kalbi kırılmaz :D
Gursel hocam nerdesinnnnn :D
favorim gursel ve aile buyukleri ile cektigi turbo videosudur :D
Vallahi buldum favori videom budur bu konudaki :D
Anmelden | Facebook
valal benim annem 160-170 e kadar birşey demiyordu astrada berlingo da ne oldu gitmiyormu arabanız diyor :D
biz yanlıyoruz beraber :D