|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: var
|
arkadaslar facebook gene aptalca bisey yapmıs sohbet bolumunun mesajlar kısmında kaydını tutuyor asıl tuhaf olan silmek istiyorum beceremedim.sag tarafta x işareti var onun ustune gelincede arşiv e kaldır diyor biz bu gecmişi nasıl silecez?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
sohbet penceresinde imleci en üste çek sağda geçmişi temizle var ona tıkla geçicekdir.
edit:mesajlar kısmında ne işi var sohbetin yaw... anlamadım başka bişimi yapms bugun? düne kadar yokdu bişey __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Honda
|
bende tutulmuyor mesaj kısmında konuştuklarım. Geçen arkadaş demişti böyle böyle tutuluyo die inanmamıştım ama doğruymuş demek.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
mesajlar kısmına kaydedilenidemi siliyor orayı temizledikmi?denedim sadece pencereyi temizliyo mesajlarda kaydolan duruyo hala
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
banada demislerdi olurmu lan oyle sey dedim gece mesajlar bolumune bi girdim herkezin konusmasını kaydetmis.sizde bi bakın derim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Mesajlar kısmına girdimde kayıt felan yok bende bi sekmeye felan tıklıycaz mı yoksa direk oraya mı çıkıyo
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Bendede yok mesaj kısmında sadece mesajlar var
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
valla direk ortada duruyo hatta mesaj kutusunun ust bolumunde sohbeti cevrimici yap,sms gondermeyi ac falan filan yazıyo
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
fatii senin face şifreni bilen biiirisi yapms olabilirmi? bendede yok öyle kayıtlı msj
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Facebook biz istemeden güncellemelerini bizim profillere yansıttığı için arkadaş'a olmuş ama bize gelmedi daha yakındır bizede olucak bu şey
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
valla facebok sifremi kimse bilmezki..acaba herkezde sonradan sonradanmı oluyor cozemedim 1 hafta once bana kaydediyo demislerdi bende yoktu bugun baktımki benimkide kaydediyo...illa vardır burdan birileri daha kaydını tutan
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Gerçekten arşivdeki mesajları nasıl sileceğiz.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Sohbette konuştuklarım bende de mesajlarda.
Bende siliyor diye X bastım arşive atmış ama onları silemiyorum. Nasıl silmem gerek acilen ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
kerem abi
sanrm kötü durumdasn ![]() birisi vardır illa silen acaba bunuda mı paralı yapacaklar silme olayına paramı vericez
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Buldum buldum... Mesajı açıp işlemlerden silmek gerekiyor.
Tek tek. Bir sürü mesajı nasıl sileyim şimdi |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
tamamdır adam zeki nasıl zor durumda kaldıysa hemen buldu ben o kadar zorda kalmamısım demekki
![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
bizim arkadaşdada var böle bi olay çok karıştırdık baktık ama bulamadık bi çözüm yolu bence saçma bi olay...
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
kerem abi facebooku kapat bitsin olay yada şifreyi dğiş unutum de
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |