24 luk var onada bi bak derim
Printable View
24 luk var onada bi bak derim
Gri 318ti cok iyiymis, sadece kmsi yüksek ama bmwde de km sorun olmaz.
316 ile aynı yakar, hem cıtırdan yanlar da. Ben olsam 318ti tercih ederim.
İci dısı da m olsun, ciddi keyif alırsın. 2-3 lira fark icin bos araba sakın alma.
3.18 de fazla secenek yok ya var ama paraya gore yok
bu grı olan sanırım en dolusumu oluyo 3 18 olan
en dolusu sayılır sadece deri yok...
Valla gri GMGde bi renk degisimine bakar :D
siyahı sordum recaro dıgıtal ve fonksıyonel var belatı boya var dıo galerıde
secenekler arasında en guzeli gri 318 onu da degerlendirin derim
Bu araçların içinde en çekiçisi siyah olanı gibi. M2 jantlar, orjinal mercekli bi-xenon falan dışı güzel. Büyük ihtimalle komple m pakettir bu araç.
Eğer performans istemiyorsan 3.16 ok. Ama 29 - 30 lara 3.16ci bulunabilir. Zevk meselesi tabi.
Bu gibi durumlarda ekrandan anca zevk renk tartışılır. Aracı almadan önce gidip bakıp araştırıp anlaman lazım. En önemlisi içine oturunca en iyi elektriği hangisinden aldığın önemli. Ben compact alacak olsam 3,25ti alırım o ayrı.
o zaman siyahı goster degisen yoksa 22 ye almaya calıs derim.yok vermem diyosa 24 e zaten gri 318 e bak derim
grı olanı aradım 5 parca da falan boya varmıs o kadar,tramerden de sadece cam deısmıs gozukuyo
kuzenimde 3.25 compact var en full ü...çok keyif veriyor 3.25 olduğu için fakat bu kasanın satılması çok ağır..hatta kosiflerde takasa gittiğimizde 20 bin gibi komik bi rakam vermişlerdi sadece lokal boyası var 1 tane arabanın...yinede karar senin tabiki
1.6 motor gerçekten performans açısından üzer sizi, ayrıca yakıt tüketimi de yabana atılacak gibi degil. Ti alacaksanız en azından M paket olsun ki görsel açıdan tatmin edecek şekilde olsun.
3.18 de bı kac altanrtıf var ama genelde fıyatlar bıraz yuksek gelıyo.aralarında en ıı grı olan zaten dıerlerın fıyatı yuksek.ıst gelıp bı bakıcam olmadı grıye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44729848/detay
şuna güzel pazarlık yapılabilirse iyi olur 2-3 kağıt düşserse süper olur.Güzelde yan verir.
bnce bunlara kadar güzel bi e 36 al :D
compact kasa alma bence cok zor satılıyor
ben bı sure bınmek ıcın alıcam hemen satmayı dusunmuyorum zaten su pıyasada hangı araba olsa pat dıe satılmıyo zaten