|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
Aranızda belki film tutkunu arkadaşlar vardır benim gibi. Artık bir harici bir harddisk almam gerekicek kadar film birikti elimde. Madem o kadar uğraşıcam güzel arayüzü olacak şekilde filmleride arşivleyim diyorum. Grieex denedim ama arayüzü güzel değil çok dağınık duruyor karmaşık hiç sevmedim. Afişleri ile beraber arşivleyebileceğim bir program arıyorum. O kadar yönetmen adı v.s gerek detaya girmeyen bişide olur
. Aramızda uğraşan arkadaşlardan yardım istiyorum .
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: EG Sedan Si
|
Bende aradım taradım ama dediğin gibi basit,işlevsel bi program bulamadım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
google: XBMC
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Ve XBMC ile beraber Ember Media Manager.
Yanlız tavsiyem arşivleme. İzle sil. Benim gibi hastalık olursa evde 8 tane 2 TB diskli FlexRaid'li Linux server kurarsın ileride. Herşey masum bir 1 TB Harici disk ile başlamıştı. (Gerçi seneler öncede cd ve dvd çekerek başlamıştı.) __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Jr. T-REX , 1.6 IES
|
bende arşivim var sanıyomuşum ama seninkisi arşivse benimkisi bikaç dvd gibi kaldı ![]() bende de hastalık bu iş,indirdiğim şeyleri silmem ama daha tb larca hdd doldurcak kadar yok, bu aralar bende bi 2 tb lik alıp dvd deki cd deki filmleri atayım diyorum ama zor geliyo 400 civarı film var bende de.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
internetiniz limitsizse, hiç cd dvd uğraşmayın derim. 1 tane 3 aylık dosya barındırma sitesi üyeliği alın yada bir kaç film forumu VIP liği alın. PC nizi açık bırakıp çekin dosyaları. Artık VCD DVD devri geçti. Lostun bile 720p leri çıktı onları indiriyorum şuan.
Bu arada herhangi türden herhangi bir film dizi lazım olursa haber verin ilgileneirim. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: NULL
|
Ben Grieex kullanıyorum çok memnunum bence çok kullanışlı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Aslında unRaid var. O çok daha güzel. Lisansıda ucuz. Ancak strip down yapılmış linux çekirdeği yüzünden DVB-S2 kartları tanıtamıyorum. TVHeadend kuramıyorum haliyle. He birde grafik arabirimini şart koşan ve alışkanlığımın olduğu yazılımınları (JDownloader) gibi açmıyor. O yüzden FlexRaid iyi oluyo OS bağımsız.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
720ve 1080 lere alıştım divx felan ızleyemıorum
bendede 80 civarı fılm 3-4 te dızı sezon var coğu 720p . paylaşımcı arkadaşlar arıyorum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:32 ::::

. Aramızda uğraşan arkadaşlardan yardım istiyorum 

bende arşivim var sanıyomuşum ama seninkisi arşivse benimkisi bikaç dvd gibi kaldı