walla helal olsun bütün siteyle gurur duydum ayakta alkışlarım sizi (ayrıca walla bu siteye bi gazeteci üye :) )
Printable View
walla helal olsun bütün siteyle gurur duydum ayakta alkışlarım sizi (ayrıca walla bu siteye bi gazeteci üye :) )
helal olsun be valla brawo allah razı olsun
bu arada tarkan amcaya adını söylememişmiydin? :D
Facede yayılıyor :D:D:D
hepinizin eline sağlık en büyük sevap bu bence.sürekli hale getırmek lazım aslında
Arkadaslar mustafa oguz zaten bu ciftin haberini ilk yapan muhabirdi. Ben kendisine ulasip ciftin iletisim bilgisini aldim. Neyse bir elin verdigini digeri gormemeli, boylesi iyi olmus. Rabbim biliyor ya, o bize yeter.
Bu konuyu iyi ki buraya acmisim, iyi ki varsiniz arkadaslar.
Gurcell olmasa hiçbirimiz böyle bir hayrın altına imzamızı dahi atamazdık. Rodya olmasa, yemin ediyorum heralde insanlığımızı hatırlayamazdık. Sizler hepiniz olmasanız, buranın bir numara olduğunu hatırlayamazdım. Hepinizden allah razı olsun.
Allah gani gani razı olsun hepinizden de;yaptığınız yardımları kabul eyler inşallah.Amin.
Bu arada sirf benim tanidigim (hele biri bu dha muhabirini bulmamizi saglayan kisi) 2 gazeteci arkadasim bu siteyi okur. İkisinin de araba meraki var
Vay be inanılmaz duygulandım. :o
Ne mutlu sizler gibi mükemmel insanlarla aynı ortamdayım. ;)
Helal olsun.
Helal olsun lan bize ismimizde gecmemis ne guzel,insanligin ölmedigini reklamsizda karsilik beklemeden bisiler verelebiliceginin en guzel ornegini verdik.bitirmeyelim baskalarininda yuzu gulsun cok kalabaligiz herkes 100 lira wericek diye bisi yok 2 pkt sigara parasi kimseyi sarsmas daha cok muhtac insani mutlu edelim.
herkezden allah ragzı olsun arkadaşlar ..
Emeği geçen herkezden Allah Razı olsun
Katkısı olan herkesten Allah razı olsun... Helal olsun TT
tüylerim diken diken oldu..allah razı olsun..
bu forum hakkında o kadar garip gurup konuşan var etrafta, bu başlık onlarada cevap gibi aslında, gerçek TT bu başlık altında, Allah yardımcı olan herkesden razı olsun, amcanın teyzenin yüzlerinde belli bazı şeyler...