|
|
#1 | |||
![]() |
vodafone dan aldýðýmýz 3g ýphone u geçen teleservice e býrakmýþtým home tuþu bozukluk bide ekranýnda öü piksel vardý bgn haber verdiler sað alt ve sol üstten darbe varmýþ garanti dýþýymýþ habuki çok ufak tefek þeyler belli belirsiz yani
þimdi ben ne yapabilirim daha önce uðraþan varmý verin tlefonu tüketici mahkemesine baþvurucam diye tehdit ettim ama baþka yapacak birþeyim varmý __________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
darbe olduðunu nasýl kanýtlýyorlarmýþki oyle anlayamadým gozle gorulur düþtüðüne dair bi durum varmý telefonda ?
ayrýca teleservise benimde 1-2 iþim düþtü hayatýmda gorduðum en berbat servis hiçbirþey yapmaya yetkileri yok servisiz diye geçiniyorlar. __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Þehir: TR
Otomobil: i"S" it love
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
yok ya öyle bir darbe filan klasik köþelerdeki büyüteçle görceðin çizikler,kýrýk dökük olsa bende derim ztn eyv haklýsýnýz ben þansýmý denedim die teleofnda çizik bile yok gözle görebilceðin
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Þehir: Mersin
Otomobil: M3 & 520d
|
normalde direk alýr yenisini verir apple. vodafone var diye mi böyle oldu arada anlamadým
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tam olarak hangi adrese mail atýcaz siz madem yapmýþsýnýz daha önce bir link alabilirmiyim acaba
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Þehir: Türkiye/Ýstanbul
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
ben cok cektým teleservýce den. CUMHUR kardesýmden Allah razý olsun. adamlarýn olmaz bu telefon cop dedýgýný 5dk. da yaptý verdý.
__________________________________ insanlar en akýllý varlýklardýr, hüküm edemedikleri yaradýlýþ ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
cihazda gorulebilir hasar olsaydý cumhur abiye ver hiç uðraþma diyicektim ama
eðer cihazda birþey yoksa ustlerine git cihazý deðiþtirmeleri gerekiyor kullanýcýya bok atýp garanti dýþý demek kolay orda bi elemanýn keyfine kalmýþ ... __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
kanka cumhur yapar allah razý olsunda,bu .ötlere nie býrakalýmki dünya paralar verip aldýk bedava vermiio ya bunlar
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Þehir: Istanbul / Camlica
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
TELESERVICE miiii
aman abi aman. lanet olsun 35 gün bir telefon için kapýlarýnda sürünmüþtüm. lanet ettim ordan. yapmadýðýmý býrakmadým, en son artýk tepem atýnca ortalýðý ayaða kaldýrmýþtým, heryere yazýlar yazmýþtým, ertesi gün özel olarak siemens den ( telefon siemens di ) arayýp, yeni cihazýnýz hazýr diye __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Þehir: Istanbul / Camlica
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
sikayetvar.com
ÅžikayetVar / Åžikayet Oku / Teleservice siemens türkiye tuketici haklari ile bir web sitesi vardý oraya yazdým, teleservice e genel bir mail attým sizi þuralara þuralara þikayet ettim diye. siemens türkiye direkt ilgilenmiþti konu ile. sikayetvar.com da çok etkili olmuþtu __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
teeservice e maille giydirdim akþam apple.com a mail atýcam 2 gün içinde herhangi birinden haber gelmezse tükteci mahkemesinede baþvurucam iþim gücümde yok uðraþýrým .öt olur inþllah bunlar
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
zaten tuketici mahkemesinde genelde %99 kullanýcý haklý hatta kullanýcý hatasý urunlerde bile genelde mahkeme o þekilde karar veriyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ama çabuk sonuçlanýomu o var
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Þehir: 41
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
Bende 3 g varken çatlama sorunu yüzünden bir kere sýfýr ile dðeiþtirdiler. Tekrar çatladý sývý temasý garanti dýþý dediler. Halbuki yaðmurlu havada cebimden çýkarmazdým
Þarj ve kulaklýk giriþinde sývý temasý olunca renk deðiþtiren etiketler var bunlarý buharla deðiþtirip iþin kolayýna kaçýyorlar diye duymuþtum. Kýsacasý teleservice lanet olsun. Ben uðraþamamýþtým ama elinizden ne geliyorsa yapýn...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
benim telefonun ekranýn köþesi kýrýktý home tuþu geç algýlýyodu çok basmak gerekiyodu genpaya verdim,dokunmatik karýþýyo diye 2 .defasýnda yeni ekran ve home tuþu taktýlar
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Þehir: ANKARA
Otomobil: cierrr 206 GTÝ ;)
|
þikayet et
önce þikayetvar.com a sonra baþka yerlere __________________________________ MKG 206 GTÝ YM 206 GTÝ ZP 206 GTÝ |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Þu Anda Saat: 20:42 ::::

Þarj ve kulaklýk giriþinde sývý temasý olunca renk deðiþtiren etiketler var bunlarý buharla deðiþtirip iþin kolayýna kaçýyorlar diye duymuþtum. Kýsacasý teleservice lanet olsun. Ben uðraþamamýþtým ama elinizden ne geliyorsa yapýn...