Aynen dün baktım avek e...Geçen de mezde vardı beyaz 4 kapılı,buna ek olarak scirocco tarz sunroof vardı 53.küsür..Dıştan iyi ama içi biraz dar olmuş.
Printable View
Çok mantıklı araba..Geçen gün vw web sitesini dolaşırken dikkatimi çekti fiyat uygun.
Ekonomik ,vergisi düşük , tipi güzel , vw kaliteside var.Bu yaz çok görürürüz polo gti :)
Kardeşleri diyeyim Ibıza Cupra , Fabia RS 47 48 bin'e satılırken 43.100'e fiyat listesine düşmesin beni şaşırttı açıkçası ama sonradan normal Polo donanımıyla (yanılmıyorsam Comfortline) satıldığını öğrendim :) Doldurunca tabi yine 50'li fiyatları görüyor ama diğerlerinden yakışıklı bence de :)
43.100'dü 43.900 olmuş :)
fiyat çok şaşırtıcı. Şekli çok iyi olmuş .
ben full poloya o parayı verdm :(( bence ama donanımsız olsun gtı olsun derseniz alınabilir ama ben scirocco alırdım =)) 10 lira daha verip
Bugün Denizlideki serviste gördüm..Sıfır.. :) İnanılmaz güzel duruyordu..
Fiyat güzel..benimde aklımı çeliyor.
ümraniye rekorda 4 kapılı siyahı var arakdaşlar..
Param olsa hemen alırım
Ankara dogus otoda beyaz tek kapi dsg var bir tane. 51 bin TL gibi bir rakam var uzerinde. Gercekten cok guzel araba.
Çok güzel araç...
fiyat gayet mantıklı boşuyla dolusu arasındaki kilo farkı nedir acaba bilen warmı ?
Opsiyon listesi elinde olan var mı?
Alasım geldi çok iyiymiş fiyat
bu para olsa bende bunu alırım 100kmde 6lıtre yakıyor oda güzel ::)
Güzel araç ama bu DSG şanzumanlarda chip yapıldığında scirocco örnekleri var şanzuman kırma olayları oluyormuş şanzumanın torku belli bir güce ayarlıymış alınırsa fazla oynamamakta fayda var...
Üyelerimiz - TechTurkey Forum
bolumunde kendinizi tanitiniz .
böyle araç yapacaksan manuel yap DSG miş triptronikmiş geçeceksin, o vitesi hissetmezsen 1'i bitirip 2'ye çekmezsen ne anlamı kalır 180 hp'nin 280 hp'nin??
valla o paraya bence çok başarılı olur iyide satar keşfedilirse ve fiyatını yükseltmezlerse haftasonu bi doğuşa gideyim ben =)