Yakıt sarfiyatı çok yüksek oluyor 1.4 tsi araçlarının,arkadaşımda golf gt 1.4 tsi dsg 170hp vardı,iyi gidiyor fakat iyide yiyor.
Printable View
Yakıt sarfiyatı çok yüksek oluyor 1.4 tsi araçlarının,arkadaşımda golf gt 1.4 tsi dsg 170hp vardı,iyi gidiyor fakat iyide yiyor.
Eger 6 iler dsg ise alınır :) :P
slm arkadaşlar bencede cok mantıklı bir araç alınır
Aracın yanındayken foursquad.com'dan ıphone uygulama indirip yerinnizi bildirince şapka veriyorlar :P hediye anında ...
43 liraya dizel gırtlak dolusu aldım pişman değilim =) GTI la TDI yan yana koydum sağladığım tasarufla 50 yılda gtı alabilecem =)
43 bin tl lik olan model bomboş muş, esp bile yokmuş. mantıklı fiyat demiştim geri aldım. Doğuş oto her zamanki gibi bokunu çıkartmış. GTI diye araba satıyosun esp yok, 43 milyar vericem esp olmayacak farları sarı yanıcak bide POLO olucak. şaşırmışlar..
Çakma gti verelim ? :D
matıklı araç...
0-100 verileride aynı motor kullanılan bocanegradan daha hızlı...
bence en farz donanımlar
otomatik klima
bi-xenon
cam tavan
bunlarla da 46-47 yi geçmiyodur diye düşünüyorum, yine de mantıklı
dsg şanzuman dışında bence çok güzel..
bunun 7 ilerisi farklı sanırım... eski sorunlular gibi değil...
GTD sini getirirlerse ciddi alıcıyım ((:
7 ileri sorunlu olmasaydı sciroccoda kesinlikle dsg alırdım :) yaza planlarım var degiştirmek için polo gti olabilir :)
Türkiye'ye ilk etapta 5 tane geldi.Biri Tekirdağ'daymış;birisi Maltepe/Erel'de,birisi Antalya/Başaran'daydı;birisi Ankara/Doğuş'ta;sonuncusunu da Donanımhaber'de yazan birisi (Edirne'de)Golf Tsi almaya gidiyorum diye gidip kararını değiştirip almıştır.Gelen 5 araç ta en full donanım ve bahsi geçen 43 bin TL'lik etiketle uzaktan yakından alâkası yok.Alan arkadaş ta 52 bin kusura aldı zaten.
Antalya'daki araç ta satılmış 3-4 gün önce.Onu da bir arkadaşım almak için gitmiş ama satıldığını öğrenmiş.Yeni parti gelecek demişler.
43'e iyi ama 52'ye bence o kadar da iyi değil.Adı var o paranın.Tamam özel bir araç;güzel bir araç ama "şahsi fikrim";o arabaya 52 bin TL verilmeyeceğidir.
43'luk daha iyi bence... Daha hafif olur... :D .... Ben de aracı Ankara'da Doğuş'ta inceleyenlerdenim. Bence çok guzel olmuş....
43 lük araba hiçbiryerde mevcut değil malesef. belki siparişle getirilebilir fakat epey sürer gelmesi. birde çok boş almamak lazım tabi.
52 bin liraya o performansta ve o dolulukta ve kalitede alınacak başka bir araç yok piyasada maalesef.
Sıfır araç düşünenler kesinlikle değerlendirmeli, fazla 5 kapı gelmesinde ilerde ikinci eline bakalım :D
Öncelikle esp hurafesine bir son vermek lazım.
*Araç hiç bir opsiyon alınmasa bile elektronik diferansiyele sahip.O bile varken doğaldır ki esp si de var.Sitedeki donanım listesine bakabilirsiniz.
*Önümüzdeki ayın 15 ine kadar araç lansmanı yapıldığı ve elde araç olmadığı için showroomdaki araçları satın almak için lansmanın bitmesini beklemeniz gerekmekte.
*Türkiye'ye getirilen gti lar arasında en boşu klimatronik,ekstra hava yastığı ve bi-xenon opsiyonları ile geldi.Buda aşağı yukarı min 48k TL yapar.Listede yazan rakamlar bizi bayiye çekmek için.
*Önümüzdeki partide gelecek araçların büyük çoğunluğu beyaz araçlardan oluşmakla beraber ciddi oranda 4 kapıda getiriyor Doğuş.
DS3 e verilen paraya yazıkmış ynai harbi alınırmış 48.000 DS3 THP alınacağına gerçi bizimki dolu bi nav yok. opsiyonlarından.
Polo Gti güzel olabilirdi