|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Z4M - 6R GTI
|
Merhabalar...
Bildiğiniz üzere 34KUK40 plakalı Seat Leon Cupra nın eski ve ilk sahibiyim. Arabayı satalı yaklaşık 2 ay oldu. Burdada arabanın ilanı vardı ve her ilgilenene açık ve net bi şekilde FOTOĞRAFLARLA detaylı kaza-boya bilgisini verdim.Bunlarla yetinemeyip Doğuş Oto kayıtlarını alanlar,sigorta şirketlerinden araştıranlar oldu.Tabiki yapılır para veriliyo bende araştırırım.Gizli saklı bir şey yoktu zaten söylediklerimin üstüne bir şey çıkarsa ben zaten bedava veririm dedim herkese. 2009 ekim ayında arabam florya da evimin önünde PARK halindeyken bir mini GP (plakasını hiçbir zaman söylemedim) nin gelip vurması sonucunda hasarı olmuştur.Bu hasar sonucunda arabnın kaputu,ön tamponu ve sağ çamurluğu değişmiş olup sol çamurluğa ton farkı olmaması adına boya yapılmıştır.Bu işlemler doğuş Oto Esenyurtta yapılmıştır ve zaten hepsi kayıtlıdır. Durum yukarıda anlattığım gibidir.Camiada beni veya arabayı tanıyan tanımayan,adını öğrenebildiğim veya öğrenemediğim bir çok kişi araba hakkında 4-5 tane büyük kazası var,şaseleri kaynaklı,arabanın canı alınmış,piyasada alınabilecek son cupra,alan MALdır,airbag lerin hepsi açılmış (park halinde nasıl açılıyo çok merak ediyorum),iyi çakmışlar gibi bir çok konuşma olmuş. Arabama bu siteden de bir çok kişi gelip baktı.Nasıl bakıldığını,durumunu vs bir çok kişi gözleriyle gördü.Ne canı alınmış bir arabaydı,nede 4 tekerleği farklı yöne bakan bi arabydı. Su anda arabayı alan arkdasın bunların hepsinden bilgisi vardır.Tüm fotoları,servis bilgilerini değişenleri hepsini bir bir kendisne aktardım.Bu saatten sonra kimse tutupta arabayı kafama atmaz kazalıymış vs die!..Bundan dolayı bu konuşmaları yapan arkadaşlar boşa çenelerini yormasınlar!..Bu şekilde konuşamlar yapıpta kimsenin canını sıkmasınlar!.. Bunlardan bize ne kardeşim diyebilirsiniz ama kendinizi hem benim hemde arabamı alan kişinin yerine koyarsanız anlarsınız.Sadece benim değil bir çok arkadaşın başına gelmiştir. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.. NOT:Adını öğrenebildiklerim gerçekten benden korksun İnşallah bir yerlerde karşılaşmayız. __________________________________ Only Flying is Better... Son Düzenleyen kaan_cupra; 16-03-2011 11:36. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
aynı durum benimde başıma geldi BAR22 zamanında...
bu karı gibi laf çıkartanlar bana göre Manukyan ile birinci dereceden akrabadır.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
Bende benzerını yasadım cekememzlıkmı yedıremezlıkmı kıskanclıkmı dıyım artık bılmıorum hos seyler degıller..Çokda takılmamak lazım dıorum her ıkı taraf ıcınde..Goren goz baskadır ısıten kulak baska..Neyın ne oldgunu bılıosa ıkı tarafda gerısı hıc onemlı degıl aslında..Unutmayalımkı kedı uzanamadagı ete ...!!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Seat L10 TSI
|
ya kanka azi olan konusur can sikmaya gerek yok biz biliyoruz ne olup bittigini alan kisi de bunu biliyor alan razi satan razi gerisine laf dusmez . ben biliyorum arabanin ne kadar titiz kullanildigini ya en ufak ornek direksiyonu bile tek el cevirmiyodunuz tur alirken derisi deforme olmasin diye boyle bir adamin arabasina bok atanlar allahindan bulsunlar yeni alan arkadas sende bakma laflara fln fistan gonul rahatliyi ile bin sende temiz kullan sonra ben alirim senden
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Seat Leon
|
Adas bosver icin rahat olsun..cok merak eden gitsin esenyurt dogusa sorsun..zaten gereken cevabi alacaklardir..uzme kendini..yeni araciniz da hayirli olsun..ulukan'a selam..
__________________________________ TFSi |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Seat Leon
|
canını sıktığına bile değmez..kısa bir süre ilgilenmiştim kuk ile ve tüm detaylarını sağolsun cem anlatmıştı.bilmesi gerekenler zaten biliyor ne olduğunu,gerisini de hiç kafana takıp dert etme bence.yeni aracınız da hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kanka her zaman demişimdir kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermişş....
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: MK4GTI212
|
milletin ağzı torba değilki büzesin
aracın alıcısı gelir görür alır geri kalan boş konuşanlarada .ok yemek düşer |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
bildiğim araca kefil olurum ama bilmediğim arabanın da arkasından atıp tutmam. kıskanıp çekemeyen adamdan başkası yapmaz bu işi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Sırf kıskançlık değil bunu alışkanlık haline getirip kişliğine işletmiş kişilerde var.Öyle adama ona buna dedikodu yapmak, çamur atmak sıradan birşey gibi geliyor.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
boşver degmez bile
florya çarpan gp li arkadaş benim arkadaşımdı cupra ya dururken çarptı. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Ya ben buna kedi ciger iliskisi diorum ve bunu meslek haline getirmis insanlar var,bu istanbulda ne kdr sakinsanda basina bi is gelio iste bn m3 on tamponunu 2 kere boyattim 2 sinide ayni yerde otoparkta 2 farkli kadin vurdu.napiiim yani pertemi cikti bunun gbi cok ornekler war,ben arabami yikatirken adam benim arabama bok atiodu bide bana anlatio ondan snra ispatladigim zaman sustu hic canini sikma arabanin nasi mermi gbi durdugunu canli gorenler bilior kardesim.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
Bu tip durumlar pek çok kişinin başına geliyor.. Biraz farklı, biraz dikkat çekici arabası olanın arkasından birileri mutlaka konuşuyor.. Yazmaya bile değmez.. Yazdın diye anlayacak sanki..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
Sonrada neden sakladınız oluyo, torba degilki milletin agzını büzesin. Kulaktan kulaga araçın tamponunu sürtsen perte cıkartıyolar.
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
çekemeyen çanak taksın reis
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 200sx-STİ-EVO9-S2000-evo6 tm-cooperS
|
kaancım sıkma canını maasallah arac bellı, alan razı satan razı.Böyle boşa konusanlar hep olur
ahmetdrift Son Düzenleyen Wolkan; 16-03-2011 19:23. Sebep: .. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Evo almasaydim alacagim tek aracti. Zaten cupra yada dizel fr bakiodum. Konusanlar bos konusmus. alan arkadasa hyrli olsun. Surekli binio gazlio goruyorum gayette memnun gorunuo surat ifadesinden masallah allah bozmasin gonul rahtligi ile binsin
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
Bırak bu ayakları Kaan
Az bile demişler.. Neyse artık sattın kurtuldun
__________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: C180 CGI
|
lokal boyası olan araca kazalı muamelesi yapılan ülkede ne bekliyorsun ki.. satmışsın gitmiş zaten ne takıyosun kafana değer mi hiç? alan hayrını görsün...
brezzanın orda da güzel duruyodu valla o da bi gerçek
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |