|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Nike Capri
|
cad cam uygulamalarının kullanım alanları ve kullanımlarıyla ilgili bilgiye ihtiyacım var abilerim proje ödevinde lazım da bu programlarla ilgili elinizde döküman varsa bana yardımcı olurmusunuz ??
cnc kesim tezhahı ve cnc tornalarda kullanılan programlarında dökümanlarına da ihtiyacım var. bende internnetten araştırmaya devam ediyorum sizden de yardım bekliyorum ... __________________________________ Cesaretin Yoksa İzLe RizeLi
Son Düzenleyen saka53; 16-03-2011 14:12. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
yardım edebilicek kimse yok mu ??
kısaca tersanelerde kullanıllan cad-cam uygulamaları hakkında bilgi ?? :S __________________________________ Cesaretin Yoksa İzLe RizeLi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
İşin tersane ile ilgili kısımları hakkında bi bilgim yok ama mimari autocad ve 3d max hakkında yarcımcı olabilirim.Güzel olmuş bu konu bende açıcam bikaç güne a.cad-3d vss ile ilgili bi konu.Baya bi kullanıcı var diye düşünüyorum.
Mcanx nickli Mehmetcan kardeşim bu tip bi işte çalışıyordu galiba.O daha çok yardımcı olur kanaatindeyim. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
İnşALLAH konuyu görünce girerler yoksa pm atarım bende bazı programlar hakkında yardımcı olabilirim istek olursa eğer ..
__________________________________ Cesaretin Yoksa İzLe RizeLi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
söyle bakalım kardeşim nelere ıhtıyacın var?
saedec herhangı bır programın kullanma kılavuzunamı, yoksa bu sıstemler hakkında genel bılgıleremı ? __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Kullanım Kılavuzları ve bu kitapların kullanım alanları özellikle gemi yapınında kullanılan programlar hakkında ..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
Sayın DENON Bursa da sizi bulamaz olduk CNC alıcaz engin bilgilerinize ihtiyacımız var dardayım anla işte ulaşılmaz adam oldun iyice...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
gemı yapımından kasıt gemı için üretilecek parcaların dizynı ve cam yazılımları ise her programda yapabılırsın 3 boyutlu olarak
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
hayır şimdilik çizimle ilgili olarak sadece autocad kullanıyoruz aslında onda da yeterince bilgi sahibiyim.. cns torna ve kesim tezgahlarında kullanılan programların kullanım kılavuzları falan lazım döküman olarak şimdilik ..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
fikooom telefonum aynı tatluum sen arasan bulursun abını
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
acık acık yaz numaranı abi aref miyim ben hokus pokus yapıp bulayım tamam bende olması gerekio numaran ama telefon deişti fln filan...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
![]() edit@ yüzey modelleme mi istersin katı modellememi? __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
0532 721 65 72
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Cnc kesim ve tornalarda hangi programlar Kullanılıyor acaba ??
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ben surfcam kullanıorum ve tek geçerım yüzey modellemedır zordur ama yapılamayacak hiç bir iş yoktur
ama cad kolaylıgı açısından katı modelleme tercih edilir buna örnek program olarakta solıdworks önek olabılır pıyasada muhtelıf yazılımlar var hatta üniversitelerin bile kendı yaptıgı yazılımlar mevcut __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
ama bide şunu unutmamak lazım sanırım dışmekan dizaynında catia kullanıyolar o daha yatkın autocad genelde 2b üzerine geliştirilmiş bi program 3b üzerine catia ve solid gayet iyidir. Bende bilgisayar destekli makina ressamlığı okudum hatta okuyorum şuan son sınıftayım iyiki düz lisede kaldıkdan sonra meslek lisesine geçmişim bize okulda solid ve autocad istek üzerinede hocam bana mastercam göstermişti...Catia aradım lakin bulamadım.Şimdi autodesk inventor tüm alanlara hitap edicek şekilde bir program...Staj yerim borulama ve iletim band sistemleri üzerine çalışıyor ama bi cnc tezgahın olduğu hem çizdirip hem çalıştırıcakları bi yerde staj yapmayı çok isterdim...
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Yardımcı olabilecekler ??