|
|
#1 | |||
![]() |
pazar akşamı başımıza küçük bi aksilik geldi sokakta adam aynaya vurdu kaçtı plakasını göremedik polis olayı malum çok uzun trafik mahkemesi vs.bizim kaskonunda mini hasarından yararlanmak istedik ottozenithle anlaşmaları varmış bizimde kapıda çıta altında hafif sürtük var burayı ve aynayı yaptırmayı düşünüyoruz.daha önce kullanan memnun kalan yada kalmayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum malum bu devirde babana güvenmiceksin ne olur ne olmaz arabadan bişemi çalarlar yoksa boyayımı tutturamazlar bilmiyorum hiç bu firmayı
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
güncelliyorum bu bilgiye kısa zaman içerisinde ihtiyacım var duruma göre ya buraya vericez yada sanayide kendimiz yaptırıcaz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
ankarada otto zenith firması benim yakın bir abimin ankara için güzel ama i.stanbul u bilemem
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Genel olarak hepsinde ayni teknoloji vardir herhalde boya renk tutmama sorunu yasarmiyiz?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Guncel diyelim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: new corolla
|
kardeşim geçmiş olsun.mini onarım teminatlarında parça değişimi yoktur.mini onarım bedelsiz yapılan işçiliktir.
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: new corolla
|
alternatif olarak auto kıng servislerinin mevcut olan kasko sigortan ile anlaşması var ise bu servislerden de yaptırabilirsin.
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Colt 1.5 (4A91) Instyle
|
ben autokingde yaptırmıştım mini onarımdan renk tutmama olayı var. gitmeden yetkili servisten renk kodunuzu alıp onlara verirseniz daha iyi olur sanırım. en azından farklı boyayla boyamaları olmaz
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Saolun.benim kaska burayla anlasmali arabanin renk kodu bagajda bi etikette yaziyor aptallarmi okadar bide ben soledim zaten ayna kirildi govde duruyor cam ve kapak gidik tamam dediler
Renk tutmamazlik olmasin dedim yok olmaz dediler olursa tekrar tekrar kapi altini boyarlar artik |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Benim basimdan cok talihsiz bi olay gecti arabamda mini onarim icin braktim arka bagajima ayakla basmislar sag camurluguma ufak bi hasar vermisler ve yapilmasi gereken yeri yapmamislar aynayida surtmusler kasko sirketim vasitasiyla bir yazi dosendik sahibi izmirli cok duzgun birisi cok ilgilendiler sagolsunlar arac borusanda yapildi tum masraf firma sahibinden karsilandi autoking de rezalet bicok arkadasim memnun kalmadi autoking maslakta okan dye bi arkadas war cok ilgili onu bul onun dsnda kimseylede muhattap olma
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
boya tutmaması otto zenith le alaka değil ki ustayla alakalı hangi usta var kim war bilemem
ama sıkıntı olacağını sanmıyorum... ben güvenerek bırakıyorum aracımı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Ya bizim kasko otozenithle anlasmali ucretsiz yaptiracagimiz icin
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
bendeki renk farkı böyle oldu
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Ee tekrar boyattirmadinmi?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
yok boyattırmadım üşendim. uzun iş. zaten ilk alırken görmedim beyaz ışıkta belli olmuyordu
![]() zaten yamalı bohça aldım dahada yamadım daha 1.5 sene daha bende 150 binde ölü fiyatına veya takasla satarım. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Bana yapsa katliam cikaririm hir gur yaparim beceremiosaniz kaskodan serviste boyatcaksiniz derdim yani ayipli mal hizmet cunku gecmis olsun umarim bizim basimiza gelmez
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bugün aracımı teslim aldım.boya farkı vs yok .ama boyalı olduğu belli oluyor portakallı kalmışş biraz.ayna ısıtısı soketini takmamış unutmuş adam hey gidi hey.
Son Düzenleyen Kadyr; 07-04-2012 11:23. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |