bu arada gorke bey özelden pm attım müsait oldugunuzda bakarsanız sevınırım.
Printable View
bu arada gorke bey özelden pm attım müsait oldugunuzda bakarsanız sevınırım.
başka düşüncesi bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?
heralde sitedeki en son s13 mağduru bendim alırsan benimki ortadan kalkcak:D:D
hhaahah şaka ama açık konuşiyim stresi kaldırırım zorluklarla iyi mücadele ederim dersen al ama zor bi işten hemen sıkılıp bırakıyosan alma bende şansıma hiç beklemediğim anda bi s13 sahibi oldum daha önce nerdeyse dışından bile görmemiştim s13 ü ama bu arabanın şu güzelliği var bilmiyorum anlamıyorum diyosun ya işte bu araba kendini sana öğretiyor:D:D
ben denizlide bilen kişi olmadığı için önceleri çok zorluk çektim ama dayağı yiye yiye sonunda 2 yumruk atmayıda öğrendim sen ankaradasın daha şanslı en azından bu arabaları görmüş bilgili kişileri bulursun bende en son izmir e götürdüm kurtuldum ama görkemin ve diğer arkadaşlarında dediği gibi yan sanayi parça kulllancaksan veya bunun orjinali çok pahallı aman bundan nolcak yan sanayi alalım dersen sakın alma çünkü hemen anlıyor bu araba yan sanayiden
ben saolun jdm works mustafanın sayesinde kurtuldum sr20det attık rahat ettik
neyse konuşursam günler sürer benim anlattıklarım s13 ve başıma gelenler diye kitap yazsam tutar heralde çok şükür şimdi kapının önünde yatıyor sorun olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım iyi günler kolay gelsin
ca18det'de ne sıkıntılar yaşadınız ki sizi sr20det'e yöneltti ? vallahi her türlü bilgiye açım bu araçla ilgili.
ben s13 ümü 2 hafta önce sattım 20 yaşında bi japon arabasına göre oldukça iyiydi aldıktan 2 ay sonra yatak vurmaya başladı ytaklar değişti çıkma krank fiyatı taşlanmamış 1000-1250 tl arasıdır.orjinal yatakları serviste 260 tl bunlar dışında kaporta parçaları biraz sıkıntılı ama çıkmacıda hepsini buldum fiyatlar normal otomobillere göre yüksek tabiki ama yok değil camları çok değerli onlara çok dikkat et :) bide kronik olarak itecek sesi problemi var sanırım benimkinde vardı 1 tanesinde onlarında tanesi 25 tl olması lazım bunlar dışında bana bi sıkıntısı olmadı şimdiden ilan verim yazın falan anca satılır derken 5 günde satıldı hevesimi tam alamadım açıkçası :)
:) baya hizli olmus satis isleri :) parca olarak sikinti olmayacak sanirim gorunene gore