300eu ya satılan 5 dolarlık chipboxların
içeriğini acıklayan tuner oldumu hic simdiye kadar forumda,
işlerinden olurlar diye korktular değilmi?
Printable View
300eu ya satılan 5 dolarlık chipboxların
içeriğini acıklayan tuner oldumu hic simdiye kadar forumda,
işlerinden olurlar diye korktular değilmi?
Hayır benim :) hepınızı yıllarca dolandırdım beyler... mapıng bızım ısımız :D gelın bakın tek seferde kaparsınız..
not: motor sesısınden kac derece avans gerektıgını anlama dersı verılır ekistiradır :D
maping bızım ısımız.. deneyımlı uzman kadro hızmette 40 yılı askın tecrube :D
Her sektörde olur böyle 1-2 şeyi başarıp kendini üstat/ilah ilan eden.. Takılmamak lazım.
Sonuçta kendini ilah ilan eden adamın gelişimi tamamlanmış demektir, hayır gelmez.
Powerbox'ların pahalı olanları da var ucuzları da.. İçindeki bileşenler 3 kuruşluk olabilir aynı bir çok araç amfisinde olduğu gibi ama başka sebeplerden ötürü de pahalıya satılabilirler.. Hele patentli bir ürünse bu çok normaldir.
araba falan diyorsunuzda belkide motosiklete power comander falan takilmistir
karisik isler
GSRrider GSRrider is online now
Son Aktivitesi: Bugün 01:29
Şuanki Aktivitesi: Konu Okuyor Chip tuning yapanlar peygambermidir?
aciklama yapcakmisin ?
Beyler @cem psikiyatrist ve dedektif moduna girdi yine olayı aydınlatmaya calışıyo bence dağılalım hepimiz zarar görebiliriz. lol
Adam istanbullu çıktı özgünle alakası yok:) özgünün şu an plannnnlrrı vraaaa knaka
ben zaten bu isten ekmegimi kazaniyorum , bu laf banada gelmis oluyor dogal olarak cozmek istiyorum,
benim yaptigim ecu lar ortada ;
odamdan ecu resimleri tinypic.com
ya az çok bu arkadaşın kendisiyle alıp veremediğini bilen, chiple uğraşan biride mi yok...
ben chip işiyle uğraşsam, alakam olmasa bile üstüme alınırdım büyük bi çekememezlik var birisi işini iyi yapıyor ve kıskanılınıyor :D
GSRrider GSRrider is online now
Son Aktivitesi: Bugün 01:50
Şuanki Aktivitesi: Forumları Arıyor Üye : cem
aga bırak beni konuyu anlat hele..
artık dr ecu yerine arefe baş vurcaz setup konusunda :D