|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 320cd M
|
Arkadaşlar yaklaşık 45 dk. önce evime doğru gelirken Büyükçekmece-Mimarsinan dolaylarında bir kaza gördüm.Beyaz bir hatchback arabaydı sanırım.Çekmece gölüne düşmüştü galiba yukarı doğru çekiliyordu.plakasını o karanlıkta goremedım sadece app baskı oldugunu çözebıldım.Allah korusun umarım ölen ya da yaralı olmamiştır.Az bir süre yağan yağmur anında yolları kayganlaştırdı sanırım bu da kazayı doğurdu.Böyle havalarda çok dikkat arkadaşlar.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
geçmiş olsn araba neydi?
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Geçmiş olsun. Zaten yağış olduğunda, Avcılar - Büyükçekmece arasında kazalar çok oluyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: n/a
|
çarşamba günüde öğle saatlerinde aymerkezi geçer geçmez kötü bi kaza vardı suv bi araç orta refüjde ters bi şekildeydi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
geçmiş olsun . yağışlı havalarda büyükçekmece ve avcılar arasında kaza çok oluyor. nedendir acaba ?
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
çekmece gölüne nasıl düşüyor orda ? çatalca yolu üzerinde fln mı gördün ? veya tek ihtimal denizle göl bağlantısının ordaki köprüden uçmuş olabilir.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Hani yolun kenarında mangalbaşı restaurant var sağda bir kemer fln var tarihi.tam orda viyadükün arasından cekıyorlardı yukarı.oranın altı betonmu yada denızle baglantısı var mı bılmıyorum acıkcası.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
O yol seken bi yol zaten mevki köprübaşı diye geçer göl değil denizin bitimi diyebiliriz, göl barajın arkasında kalıyor.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
tamam benimde dediğim yer orası zaten. orası denizle gölün bağlantı yeri. altında beton yol var köprünün ama kapalıydı en son __________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |