SKY da yemekte veriolar hemde ucuz ucuruyolar göz esnetiği hostesleride cabası :D
Printable View
SKY da yemekte veriolar hemde ucuz ucuruyolar göz esnetiği hostesleride cabası :D
pegasus ta ne kadar ekmek o kadar köfte.ben zamaninda kalkmasindan ve sabiha gökçen havalimanina inmesinden dolayi her zaman tercih ederim.
iki hafta önce atlas jet ile yolculuk yaptım bu 77 cm olayından haberim yoktu ama hakikatten çok rahat. söylemeden edemeyeceğim kırmızı üniformalı hostesler perfect.
Wizz air????
Rekabet kurulu bişi demiyormu yav :D
Amerikadaki bmw audi savaşları gibi olmuş :D
hahahah çok iyi yaa :D
ankara viyana gidip geldim pegasus ile cok memnun kaldim benim icin yemek icmek onemli degil avrupa seyahatlerinde zaten 2 bilemedin 2.5 saat suruyor. ayni zamanda ankara cikisli aktarmasiz olmasida cok hosuma gidiyor. fiyat desen uygun rotar yapmayi birak adamlar zamanindan once kalkacaklar neredeyse cok memnunum ben pegasusdan. tonla para verdikten sonra rotar yaptikdan sonra 2 saatlik yolda ikram etseler etseler ne edeceklerki bence gerek yok. uzun ucuslarda her seyi ararim ama buyuk bagaj haddi genis koltuk ikram yemek kahvalti vs vs vs alitalia Turk damak zevkine yemek yapamiyor onu sevmiyorum ama...
Savaş dediğin böyle olur :)
Bizimkilerden de iddaalı reklamlar görmek sevindirici :D
http://img585.imageshack.us/img585/5...wcheckmate.jpg
Ali Sabancı güzel demiş!:D