-
Pegasusun mantığı rötar yok ucağın temizlik masrafı yok cunku yicek içecek masrafı yok rotarlar ve kalkış saatleri surekli kontrol ediliyor ve her ay kaç uçusta kaç dakika rötor olduğuna dair toplantı yapılıyor bu işi cok ciddiye alıyorlar sabancının hurriyette roportajı vardı oda aynılarını sölemiş.Ben yicek içecek aramıyorum acıkan varsa parasını verir yer istemeyende ucuza uçar bu kadar basit.Uzun uçuşlarda tercihim THY kesinlikle ama bodrum vs pegasus cok iyi.Onur air kadar yolcusunu rezil eden başka havayoluda görmedim rötar rötar rötar sorumsuzlar.
-
hahahahahah sabah sabah iyi güldüm :D
-
SKY da yemekte veriolar hemde ucuz ucuruyolar göz esnetiği hostesleride cabası :D
-
pegasus ta ne kadar ekmek o kadar köfte.ben zamaninda kalkmasindan ve sabiha gökçen havalimanina inmesinden dolayi her zaman tercih ederim.
-
iki hafta önce atlas jet ile yolculuk yaptım bu 77 cm olayından haberim yoktu ama hakikatten çok rahat. söylemeden edemeyeceğim kırmızı üniformalı hostesler perfect.
-
-
Rekabet kurulu bişi demiyormu yav :D
Amerikadaki bmw audi savaşları gibi olmuş :D
-
-
ankara viyana gidip geldim pegasus ile cok memnun kaldim benim icin yemek icmek onemli degil avrupa seyahatlerinde zaten 2 bilemedin 2.5 saat suruyor. ayni zamanda ankara cikisli aktarmasiz olmasida cok hosuma gidiyor. fiyat desen uygun rotar yapmayi birak adamlar zamanindan once kalkacaklar neredeyse cok memnunum ben pegasusdan. tonla para verdikten sonra rotar yaptikdan sonra 2 saatlik yolda ikram etseler etseler ne edeceklerki bence gerek yok. uzun ucuslarda her seyi ararim ama buyuk bagaj haddi genis koltuk ikram yemek kahvalti vs vs vs alitalia Turk damak zevkine yemek yapamiyor onu sevmiyorum ama...
-
Savaş dediğin böyle olur :)
Bizimkilerden de iddaalı reklamlar görmek sevindirici :D
http://img585.imageshack.us/img585/5...wcheckmate.jpg
-
Ali Sabancı güzel demiş!:D