Füme füme füme bu kadar tutulduğunu bilmiyordum bu rengin :)
Printable View
Füme füme füme bu kadar tutulduğunu bilmiyordum bu rengin :)
güncellllllllllllllll
GT-RC olsa kırmızı derdim kesinlikle. Ama 4 kapıda siyah yada beyaz;)
beyaz guzel.kullanıyorum:)
207 nin her rengi güzel ben beyaz rengi her arabada severim ne yaparsan yap uyuyo beyaza ama 207nin beyazından metalik boya ücreti almadıgından bi kac şirket almış epey bi beyaz 207 stock binceksen şirket arabası gibi durur.siyah al sürekli cilala parlat :))
bende köpekbalıgı grisi var....bende alırken cook düşünmüştüm...sana tavsıye edebilirm..
Erite kırmızı al temiz bakınca çok güzel oluyor
bi parlak yesil rengi var o güzel olur yeşil diye geçiyor
İkinci El Arabalar Peugeot 207 Finlandiya ikinci el satılık OOYYO
subaru mavisi ki on numara olur
Yorumuna siddetle katılıyorum :D
Beyaz alıp çıtaları boyatmasam filmsiz yada jantsız şirket arabası gibi durur gibime geliyor ama siyah olsa tek film bile yeter jant olmasa bile kurtarı gibime geliyor ama jantta düşünüyorum tabi... Bu arada peugeotun fümesi biraz yeşile kaçıyor fümeye oy verenler muhtemelen honda fümesi diye vermişlerdir yani siyaha kaça koyu gri ;)
eĝer kapii ve tampon citalarini arajc rengine boyatmayacaksan siddetle siyah öneririm, hem temizken keyfi bir baska hem citalar arac görünümüyle bir bütünlük oluşturur, ben de 206'mi ayni sebeple
inci siyah almistim.
Tercihim fümeden yana.
Beyaz ufak dokunuşlarla güzel hale gelebiliyor fakat denilen gibi şirket aracı olarakta trafikte bolca görebiliyoruz.Gri'de şirket aracı olarak değil ama trafikte bolca var.
Kırmızı daha cok tek kapı rc-gt modellerine yakısıyor diye düşünüyorum.
Siyahı temiz tutması cidden zor,sabır gerektiren bi renk.
Fümede siyah gibi biraz özen ister ama o derece değil tabikide.Bu nedenlerden dolayı ben füme secerdim.
Yorumlarınıza katılıyorum ama tek sıkıntı 207 nin fümesi yeşile kaçıyor biraz garip gibi bakınız
Peugeot 207 1.4 HDi Trendy 2008 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Sıf bu yüzden siya diyorum bende
alev kırmızı gerçekten çok hoş duruyor bi 207 Rc de görmüştm yanıyordu resmen =)
edit : kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun.. oda arkadasım söylüyo bunu da :D
Oy veren tüm arkadaşlara teşşekkürler sanıyorum stock kullanımda siyah daha şık duracak :)
stock binilcekse bencede siyah,bide cilalı parıl parıl oldumu ohh :D
Beyaz iyidir ama... Stock ise yapıcak birşey yok :)
Siyah ve kırmızı atası :)